krystofklima skdata O tangu taky nebyla řeč, od zedníků jako ABB, nebo Schneider, prostě kupuji jen krabičky 😀 "téchňika" musí být od někoho, kdo to skutečně dělá a měří taky nevím o tom, že by ABB vůbec mělo něco v CAT7 a ještě měřitelné
krystofklima kalda je pravda, že se to strhlo úplně jinam Tady by měl zafungovat modeátor, viď @zdeneksvarc Zdendo ? 😀
ladik Proc by se melo kupovat ABB Tango i s keystony? To dela jen zoufalec. Normalne koupis ABB Tango bez keystone a dam si tam ktery chci (CAT5e, CAT6...)
ladik V te svisle asi ne (neni tam dost mista na ohyb), ale v teto urcite ano: https://shop.elektro-sychra.cz/kryt-zasuvky-komunikacni-se-trmenem-bila-abb-tango-5014a-a02018-b-p7441/?gclid=EAIaIQobChMI0PyknJSg7wIVidmyCh3kywiPEAQYCiABEgJTOvD_BwE. Kazdopadne u vsech musis mit dobrou hloubku krabicky. Ale davat CAT7 do rozvodu, jsou dle mne vyhozene prachy. I neodflakla instalace CAT5e da 10G o CAT6 se ani nebavim.
zdeneksvarc krystofklima To by muselo jít pryč 3/4 tohodle vlákna 😀 Tohle vlákno už je tak trochu too big to edit 😀
______ prosím pěkně, jak bylo vyřešeno propojení 2,5Gb SFP v Ericssonu a SFP+ v MikroTiku? Řešíme totožnou záležitost. Pokud to někdo rozchodil, můžete prosím napsat co si máme koupit? Díky
______ takže mi chceš říct že mohu libovolné sfp+ vrazit jak do RB tak Ericssona a podlinkuje se na 2,5Gb a bude to frčet? Já že jsem si s tím hrál před 1,5 rokem marně. Co tam máš ty za SFP+? Dobře, jde rozchodit dvě RB proti sobě v šachtě pro SFP+ vs SFP na 1Gbps když nastavím ruční slinkování a mám 10Gbps převodníky, na auto se nespojí. Volba pro ruční 2,5Gbps tam není . . . :-(
______ není v seznamu, dají se někde u nás koupit? Teď tam mám 1Gbps ty šlapou ale potřebuji to zvednout.
cmgn To je stejná písnička jako s Ceragonem... tam zas nefungují standardně RJ-45 SFP a musí se vzít z Vanca kompatibilní... klasika.
hapi Nemusí, nedávno jsem do Erika vrazil modul od FS.com Intel compatible. 10Gbit samozřejmě. Nevím proč se zdržovat s 2.5Gbit. Jaky že to tam máš RBcko že má pouze 2.5Gbit SFP?