ale taky tady byly nazory, na ne moc dobry prechod s podporou MK
Takze kdyz nekdo chce automatickou fakturaci, tak vypada privetiveji, myslim cenove netprovider.ovjih.net
My jsme presli na ISPADMINa kdyz byla sit opravdu mala, kolem padesati lidi. Dnes s temer trinasobnym poctem po sesti mesicich si proste uz nedokazu dalsi fungovani bez tohoto sw predstavit. Na zacatku jsem se pokusil proniknout do LMS, php a mysql mi neni cizi, s linuxem mi pomahal kamarad, ale proste to nebylo ono. Ano, bylo to zadarmo, ale jen pokud nepocitam vlastni cas a praci - pokud bych je pocital, tak to o moc levneji nez ISPADMIN nevychazelo. Mimochodem stejne jako jiny sw i admin ma jednu spatnou vlastnost. Dokud je proste naostro nevyzkousite, pak si o nich budete myslet ze nejsou tak dobre. Upozornuji ze jsem nebyl pro koupit drahy billingovy software, premluvili mne nakonec kolegove. Ja chtel jit cestou upravy LMS. Dnes po trech mesicich pouzivani ISPADMINa muzu zodpovedne rict ze jsem byl hloupy. Zaroven si ale dokaze predstavit, jaka to musi byt pakarna, pokud mate v siti nekolik stovek, neli tisicovek uzivatelu a nejaky jiny system a chtit to prevest. To nikomu nepreju. Je to hodne o kompromisech.