Ano to je pravda. Vždyť už jsem to tu několikrát psal. Jenže ten co tam je, je 809, což navozuje výstup 9V, jak se značí běžně. A ten je tam už údajně osazen. A zrovna říkám, že to v označení v kódech odpovídat nemusí, ty kódy jsou úmyslně někdy matoucí, proto taky doporučuji voltmetr a změřit skutečnost. Pokud 09 není 9V a je to méně, tak to se mi potom taky nezdá, protože výkonová ztráta při předpokládaném odběru by byla enormní. Ale potom by také rada k výměně za 78S09, který je 9V určitě by mohla vést víme kam. On to změří a uvidíme. Je to minuta a není pochyb. Taky se mi nezdá, že by to byl jediný stabilizátor na vstupu. Ledaže by šlo ne o výměnu, ale o přidání dalšího externího. Ty ethernety mají svůj odběr a moc se mi to nepozdává, že by to byl vstupní a jediný stabilizátor. Kromě toho tam vidím další jednoznačný spínaný měnič u přívodu. To bych udělal já. Kolega, pokud jde o Odzkoušený hack může tuto fázi přeskočit a nepárat se s nějakým zkoumáním. Ale zcela jednoznačně to zatím nevidím, ten popis taky jednoznačný není, že. mpcz, 17mar2021