okoun já mám Samsung Gear S3 Frontier a ty umí pomocí WIFI posílat jen oznámení, což je špatně, jestli nová verze už tohle umí, tak netuším, bokud by to uměla, tak bych je hned koupil....
iTomB okoun a oni hodinky od samsungu umi vubec nejak handsfree? Jedine co umi je verze LTE ... Ale to je jine telefoni cislo :-( dost blby ... Kdyby to umelo napodobovat telefon, bylo by to 1000x super ...
iTomB nosek_tomas2004 No my sr-m500 to neumi a dost blbe se to hleda koukam. Samsung o tom nepise, czc filtr taky nic, alza se trosku chyti ... Kdyz jsem je kupoval, tak to neumeli asi zadne od samsungu. Tak kouknu a mozna bude obnova. I kdyz mi porad chybi moznost zastoupit telefon, kdyz jsem mimo. Treba jit do prirody a bez telefonu (ne jine cislo, ale neco jako druha linka na stejnem cisle).
mirmo80 Len ako píše barneby, tak apple watch vedia to, že pokiaľ sa odpoja od BT telefónu, no ostatnú pripojené na tú istú wifi, tak fungujú tak, ako by potreboval okoun. Len treba k ním iPhone 🙂. S iným telefón aw nefungujú.
Majkl007 Samsung umí, alespoň watch 3 a S21. https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/dsj2xh/how_to_make_calls_on_galaxy_watch_active_2_over/ Je potřeba nastavit v telefonu "rozšířené funkce" Wifi v hodinkách mám na automatiku.
okoun Majkl007 díky za návod ale bohužel na tom mém samsungu S9 nemám možnost vybrat moje hodinky gear s3 pro vzdálené volání, tak nevím jestli je to těma hodinkama a nebo tím že mám S9 ?
iTomB Majkl007 Kdyby to fungovalo jako dvojcislo a operatori by to podporovali, bylo by to 100x lepsi.
Majkl007 okoun Tak to bude hodinkama.... zkoušel jsem u syna, který zdědil po mě s3 a nenajde je..... telefon S10