Tomas-P svestka mohl bych poprosit o info ohledně licení na 1s10? Po akvizici se mi dostal na stůl spoj a jedna z jednotek ma mrtvou kartu, takze smolik, z puvodnich majitelů nikdo neví... Děkuji
s_a_m Tomas-P jako že nejede ani jeden ethernet ? Tím byla 1s10 pověstná s licencí to nemá nic společného pokud potřebuješ licenci tak napiš pm.
SpeedyGT netcom Něco se mi povedlo splašit vygenerované zde na foru a nějaké se mi povedlo vycucat z sd karty rozebrané jednotky 😃
honzaj Ahoj, resime ted podobny problem. Mame starsi spoj a potrebovali bychom navysit rychlost. Byl by nekdo prosim ochotny se podelit o vyse zmineny generator? Diky moc za ochotu. EDIT: Vyreseno, mockrat dekuji za pomoc
cmgn Ahoj všem, nahodou, nenašel by se zde prosím prosím ten generátor taky pro nás? Jedna jednotka se nám nějak dostala do defaultu a licence fuč 😄 Edit: vyřešeno. Dekuju moc za pomoc.
wifi_site Ahoj všem, mám obdobný problém náhodou neposkytl by prosím prosím do pm ten generátor taky pro mě? mám pár jednotek a odešla SD karta a licence taky fuč 😄