dotaz pošlu do SZ. OK?

COZETO ? musim mit test?

ppp76 Jako na každou jinou hromadnou akci / návštěvu restaurace / ... Je to problém?

Stačí test co je ke koupi v Kauflandu? )

je to na Vás.

zaprvé musíte mít ATG nebo PCR test nebo validní očkování dle plánu, který je schválen vládou, což je dnes 21dní od ukončeného očkování. a mít samozřejmě u sebe takový certifikát.
      za druhé, na školení, tedy i na tuto hromadnou akci, stačí i ATG třeba z Kauflandu, udělaný před svědkem a ki tomu čestné prohlášení

a teď to nejdůležitější za třetí - nemám pravomoc to kontrolovat, takže pro mě to není, ani mě to ukazovat nebudete. chráníte tím ty druhé, stejně jako oni chrání Vás. svědomí nechám na každém.

Situace není o nic jinačí, než návštěva restaurace nebo kina. jen si to málokdo uvědomuje ;-)

dnes jsem byl třeba já osobně na ATG testu první v tomto měsíci, fronta nula, za deset minut hotovo a zdarma. ještě ve vedlejší vesnici, v "naší prdeli u řeky" se to nedělá ;-)

tak s chutí do toho, přeci si nenecháme pokazit náladu z první velké povolené akce, možná díky DELTĚ i poslední povolené akce ;-)

drakk vylep na své mohutné tělo velký plakát, že jsi 2vax a že se může každý přiblížit ;-) já bych byl klidně pro, ale hygiena, kdyby přišla, tak asi ne. kdoví jestli bys pak neskončil na služebně ;-(

krystofklima 21 dni? me zezelenal po 14 dnech .... a doufam ze ne posledni akce tesim se na Klet 🙂

krystofklima Já teda určitě dorazím, ale bez plakátu. Těším se, že pro mě budeš mít tričko 5XL 😃 A Milanovi vezu boty 😃

Ja se taky chystam, ale jeste me bude cekat hodonin, povezu tam par veci darem ...

JJ, tam mě to dost hodně dostalo. Když jsem tam vezl jako pomoc stožáry, od jiného zákazníka. kdo tam nebyl, nepochopí. Pán ještě vtipně poznamenal, že vždycky chtěl mít výhled na Pálavu, ale nemyslel si, že kvůli tomu vykácí půl obce a vybourá skoro všechny sousedy západní stranou. Jeho zachránila větší stavba před ním, tak jen jedno patro mínus, ale statika dobrá.
          Když jsem viděl auto napasované v průjezdu v domě naštorc, jako by ho někdo zmačkl a ještě napasoval naštorc, jak se nemělo šanci vejít, tak asi neměl nikdo šanci.
          A zajímavé je, že má i po rozvodu optiky v zemi, to jsem si myslel, že přežije. ale to dokonaly buldozery a bagry, tu se někdo opřel o kapličku, druhý hasič to vyrýpl a kevlar v zemi šel na 100m, takže rezervy mínus, kaple mínus a optika znovu kopat...sám jsem zažil povodně, měli jsme doma metr, ale tohle je jiná liga, tady se někdo radoval, když vydržel základ nebo sklep...opravdu podobné velkofilmu Stalingrad, přesně tak to vypadalo, i ta hořící auta a zbytek. spousta kouře, jak od filmařů. nebo z druhé světové.

zdeneksvarc mrzí mě, že jsi to vzal takto zarputile, chápu tvoje rozpoložení, jistě to má svou oporu, ale jedna z mála šancí vidět svoje kamarády letos a ještě být ve víru a kotli dění, na chvíli. v každém případě moc díky za dar v podobě vstupenky, Letos se to hodí, je nižší účast, takže i napjatější rozpočet...Díky Zdendo a stejně Tě rádi uvidíme, klidně i venku bez roušky nás můžeš přijet podpořit, dát si s námi AntiCovidovou klobásku ;-)

Tak to prave bych cekal ze optika tohle vydrzi. Nebo budou maximalne ponicene sloupky pokud pouzivaji... Zvlastni.

basty njn, holt válečná zóna vypadá jinak, jeden bagr vyrýpne, vše co vidí, druhý uklidí a pak to ještě přejede buldozer. čistá práce, dokonce jsem tam viděl i navážet zpět hlínu, aby to vypadalo, jakoby tam dům nikdy nebyl. zase je pravda, že o tři domy dál, zel ze země sklep, co přežil, ale nebylo ani přízemí.
            Pusťte si opravdu Stalingrad a ta scéna, jak tam Němci útočí na to zbořeniště s posledním jediným stojícím domem, to je přesně ta scenérie.

A ohled se tam nebere na nic, staví se znovu místy i cesty, co jsou poničené, jelikož po tom jezdí pásáky. já sám si to nedokázal představit. a nekonečné fronty u poliacjtů, co kontrolují každé auto. konkrétně Moravská Nová Ves, kde jsem byl, ulice U sokolovny, kde zbyl cca každý druhý dům

zdeneksvarc hehe celej život už od narození je jen šikanování lidí, to si zjistil až teď? třeba taková vojna = daleko horší buzerace než nějaká covidová ochrana....

📡 Telekomunikace.cz