basty njn, holt válečná zóna vypadá jinak, jeden bagr vyrýpne, vše co vidí, druhý uklidí a pak to ještě přejede buldozer. čistá práce, dokonce jsem tam viděl i navážet zpět hlínu, aby to vypadalo, jakoby tam dům nikdy nebyl. zase je pravda, že o tři domy dál, zel ze země sklep, co přežil, ale nebylo ani přízemí.
Pusťte si opravdu Stalingrad a ta scéna, jak tam Němci útočí na to zbořeniště s posledním jediným stojícím domem, to je přesně ta scenérie.

A ohled se tam nebere na nic, staví se znovu místy i cesty, co jsou poničené, jelikož po tom jezdí pásáky. já sám si to nedokázal představit. a nekonečné fronty u poliacjtů, co kontrolují každé auto. konkrétně Moravská Nová Ves, kde jsem byl, ulice U sokolovny, kde zbyl cca každý druhý dům

zdeneksvarc hehe celej život už od narození je jen šikanování lidí, to si zjistil až teď? třeba taková vojna = daleko horší buzerace než nějaká covidová ochrana....

jo vojna byla celkem OK, ale rok v </>y.

dobrej off, tohle je už na solo vlákno 😀

okoun by mne zajímalo co je na tom tak skvělého Buzerace hadr to byla.

okoun To je špatně položená otázka, na kterou ti přesto odpovím. Zažil jsem disciplínu, nikoliv šikanu. Správně položená otázka by zněla, proč se lidé zdráhají převzít zodpovědnost za své zdraví, svou životosprávu a své činy. Odpověď je duchovní povahy.

Každopádně Mikroexpo právě začalo, všechny do UH zdravím 🙋🏻‍♂️

zdeneksvarc já ti odpovím, protože tu do nedávna vládnul ruský bolševik a bude to trvat tak asi ještě 60 let než se to tu dostane do podobných proporcí jako jsou ostatní západní demokracie

okoun Jenom 60 let? Takový optimista bych chtěl být taky 😀

jcltm to je realistické, optimistický pohled je takový, že babiš teď půjde od válu a vše začně být růžové 🙂

📡 Telekomunikace.cz