MIKROEXPO 2021
- Upraveno
sic covidova ucast ale i tak dobra akce .) diky
PS: kdo ste taky chytil to krupobiti na d1 cestou domu
zdeneksvarc To by mě taky zajímalo ;-D vzhledem k častému věku uživatelů tady mi to nějak "neštymuje"
okoun JJ, to souhlas, tam jsme chtěli všichni ! ale to bylo pro vyvolené
zdeneksvarc souhlas, dost dobrý. člověk se po dvou dnech vrátí a nestačí se divit...ale dávám za pravdu panu Okounovi, tohle už je na samostatné vlákno ! ;-D
wwire Dobrý den všem,
poslední příspěvek nyní opravdu k vláknu :
akce se vydařila úžasně, ani jsme nečekali takovou účast, byl jsem při zdi, že když se nyní po Covidu sejde 200lidí s rouškama, tak to bude super. nicméně jste všichni strašně mile překvapili a poslední den se "přiobjednalo" na poslední chvíli 93lidí !!!! celkově tedy 401 lidí !!! což je jen o 100méně než jiné roky
OPRAVDU VELMI DĚKUJI, ŽE JSTE NEZAPOMNĚLI NA TUTO AKCI A MŮŽU PŘIPRAVOVAT UŽ 16.ROČNÍK !!!
co se týká přednášek ČTÚ budou jako obvykle kanály, které jsou vždy :
1) na stránkách www.wifiprofi.cz -> download sekce -> ke stažení
2) mailem, napište mi "klima@wifiprofi.cz"
rád dodám i další přednášky, pokud je z vystavovatelů dostanu, případně Vás bude nějaká zajímat.
Jinak se předem omlouvám těm, kdo chtěli podat otázky ČTÚ virtuálně, byla to letos mela, skoro jsem se bál, zda se všichni nepoperou, diskuzi jsem musel osobně po půlhodině navíc nad čas diskuze a přednášky, osobně ukončit. Takže jsem se ani nedostal ke vznesení dotazů.
JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI ZA VELMI VYDAŘENOU AKCI A TĚŠÍM SE NA PŘÍŠTĚ !!!!
Dnes dodány slibované přednášky ČTÚ a MPO...jsou již ke stažení na shopu, jako obvykle.
Kdo nemá login, nebo má problém s přihlášením, pošlete klidně mail...viz příspěvek výše.
Díky.