já mám komplet barák LOXONE /nekamenujte mě, dnes je systémů tisíc, v roce 2013 toho bylo pár a už jsem u toho zůstal a vyhovuje/
A od LOXONE mám AudioServer a multiroom audio jako jednu z vychytávek, musím říci, za mě přívětivé uživatelské rozhraní. funguje dobře, hraje výborně. ale každého vkus, jeden AudioServer na 4výstupy /u mě dvě místnosti/ vyjde asi 10tis a k tomu repro /LOXONE má jak do pohledu, tak i na zeď, mám oboje a oboje hraje super, i je to chválené repro z hlediska rozsahu - ale zse jedna bedna stojí okolo tis/
mám doma AudioServery s tím pokryté místností /2 repro na místnost/ a super, zvuk si přesunu, kam chci, když spotify, tak si pustím spotify, když chci, nahraju si nějaké hlášky, třeba buzení ráno, nebo si přenesu intercom zvenčí na vrátkách
za mě pohoda, ale bez integrace LOXONE miniserveru to nejde, ten je prostě základ. zase přes něj doma člověk dostane integentní domácnost a vše pak ovládá přes jedno rozhraní, mám LOXONE vypínače, LOXONE světla /LED pásky s LOXONE dimmerem/
a spokojenost...i když dnes je výběr jako hrom a další systémy
případně klidně poradím, jak to naprogramovat, je to jdnoduché, jak MikroTik, proto jsem do toho šel. žádný HW coding, má to Config, jak Winbox a graficky jednoduše zpracované ;-)