• Ostatní
  • Kompaktní židlička pro svářeče a jiné

Jak je ten pojízdný stůl těžký? My používáme kempingový stolek z Decathlonu. Ten je lekoučký

iTomB Ano, to myslím vážně.
    https://www.decathlon.cz/skladaci-stul-pro-24-osoby-id_8575781.html
    Je lehký místa na ně je dost. Jak jsem před časem něco bral z CDR, tak jsme chtěl koupit ten na kolečkách, ale nebyl skladem.
    Na CDR váhu uvedenou nemají, v tom odkaze co posílal ty, je váha 14kg, to je dost, pokud se s tím máš někam tahat. Ale má to kolečka, takže to můžeš odvést.

Taky používáme kempingový stolek, akorát teda má každou novou nastavitelnou, aby se dal postavit do roviny. Skladné, lehké, praktické.

Já taky kempingový stolek, asi nejlepší varianta - lehký, skladný a prostorný.

coitus To víš, takovej ESAB s bombou a podavačem už něco váží ;-)

Ten Keter vypada skvele a hlavne jak se rychle slozi, to je neco a myslim, ze se na nem da dobre stat a neco unese.

sacnok ja ze se neumis sam podivat na specifikaci a ptas se, kolik vazi. Kdyz mas o kousek vys odkaz ...

ladik me ta nosnost 250kg taky staci, bezne nas tam nebude stat 3 a vic 😃
        Zaroven bych rekl, ze castokrat se muze hodit vozik, kde nalozis naradi, bedny, kabely a jedes ...
        Za me vyhrava multifunkce 😉

iTomB ta multifunkce se mi taky libi. Mam toho ketera uz snad 5 let. Jemně s ním nezacházím a stále jako nový. Je to na komplet práce. Přežije vše

coitus
          potřebuji stul na práci, ne na servírování párku.....

standula souhlas, ja koukal na nejake camping stoly, ale to se hejbe jen se na to podivas 😃

To záleží co na tom děláš ne? Když jedu svařovat, tak si vezmu kempingáč, který je lehoučký, skladný, dostatečně prostorný a hlavně hladký, takže na něm mohu vlákna rozhodit jak potřebuju, aniž by se někde zachytávala a mám prostor jak na svářečku, tak vanu, kazety atd..
            A když pojedu někam na montáž, kde předpokládám potřebu odolnějšího stolu, tak sbalím do auta něco pevnějšího. Jak prosté ;-) Všechno podle situace. Mít pouze jeden univerzál není vždy výhoda.

📡 Telekomunikace.cz