• Inzerce
  • PRODÁNO:UBNT LiteBeam 5AC Generation 2 - 60ks

Prodám 60ks UBNT LiteBeam 5AC Generation 2 ze zrušeného projektu. Vše nové, zabalené, se zárukou. Minimální množství k odběru je 10ks. Cena za ks 1.000CZK bez DPH, doklad od plátce možný.

mac78 az bude cena mene jak je nyni cena noveho kusu se zarukou, pak bych mel zajem :-)

Taky bych se přihlásil pokud půjde Mac aspoň o 10% dolů.

nabizim 45 000 za vsechno

viktornovotny Zdravím. Cena nového je 1120-1200CZK bez DPH. Takže ano, je to levnější, ano je to nové a ano je to se zárukou 😉 Pokud máte nějaký návrh, pošlete mi prosím PM.

o 7 dní později

Zbývá 30 kusů, změna ceny na 950CZK

• cmgn replied to this.
        o 9 dní později

Zbývá posledních 10 kusů...

mac78 zajímavé, semnou si utnul komunikaci a tady dál nabizis, proc ?

orel005 Zjevně proto, že já to za tvojí cenu nechci prodat. Nějak tenhle výkřik nechápu 😉

mac78 změnil název na PRODÁNO:UBNT LiteBeam 5AC Generation 2 - 60ks .

mac78

Výkřik ? Promiň, tak to jsem tě tedy špatně pochopil. Myslel jsem že si cenu akceptoval, aproto si mi odpověděl, že mi dáš záruku a zda chci doklad... https://ctrlv.cz/7dl5

Tak to si špatně pochopil. Nebylo to konstatovaní, nýbrž otázka... Pozná se to podle otazníku na konci věty 😉 Nechme to být, pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se omlouvám 🙂

📡 Telekomunikace.cz