ppp76 test - speedtest 523/530 oproti vodafone brno , nettest 340/500 za alcomou 640mb beznej provoz k tomu , takze v diagnostaku zas asi neco posrali bo to meri chujoviny
komenski A co tak zkusit reklamovat měřák od ČTÚ? Pokud jej chtějí uplatňovat jako bernou minci, musejí mít atest dle Zákona o metrologii. Občas mi domů chodí nějaké pokuty za rychlost a to je první, co si vyžádám - a ejhle , v řadě případů mají atest propadlý nebo vůbec
zero Teď na KKTS v Plzni říkala Továrková z ČTU že ten NetTest nebudou brát jako bernou minci, ale že je to první úroveň, kde si může uživatel ověřit službu a následně, pokud podá reklamaci, bude se dále řešit certifikovaným měřením.
theitman soban Samo 40Mhz ALE, speedtest správně ukazuje 52Mbit max, občas se to slinkuje na 150Mbit když jsem blíž ale víc z toho s jednou anténou přece nevyždímu i když je to proti UNIFI AP AC PRO. navíc stará i5-2320M další divná věc je že je vždy na chlub stejný výsledek, 12-13ms a 250/25 (200/25) to mi zavání podvrhováním dat dle smlouvy s isp.... [https://nettest.cz/cs/Result?0036a3df-5f7f-4bf6-876d-0d340cc2e86d] Kolobok jak říkám, jedna anténa, čili karta 802.11n 150Mbit
m4rk3J Mně to zatím (na "pomalejší" přípojce) měří dobře, tohle je na noťasu, který je napojený na 2.4GHz 20MHz WiFině z Tiku, kde je jen 100Mbps port. Ten traffic na hlavním routeru reálně vidím. Taky hezký, že to ani nepodporuje šestku. 🙂 https://nettest.cz/cs/Result?b200851a-54bf-4bb3-9f12-4c10e7553fe7 E: Až teď jsem si všiml, že ta ***** veřejně leakuje polohu 😅 že jsem to v tom prohlížeči povoloval...
pelirob m4rk3J E: Až teď jsem si všiml, že ta ***** veřejně leakuje polohu 😅 že jsem to v tom prohlížeči povoloval... ... koukám že dneska mají internet zavedený už i vodníci do prostřed Labe - a kolik máš hrnečků s dušičkama? 🤣 A navíc předpokládám že to je po optice, když se ve vodním prostředí wifi signál nešíří. Nic proti, ale souřadnice N 50°28.032' E 14°14.172' +- 2900m, to není moc přesné určení polohy.
m4rk3J pelirob Nee, je to bezdrát. Jinak na kompu je to naštěstí nepřesné, ale kdybych to sdílel z telefonu, tak tam mi to vyfluslo přesnost na 4 metry. E: Kdyby to bylo přesné, tak to logicky smažu, takhle jsem to nechal a radši varuji ostatní.