hapi někdo hlásí že jakýkoliv CCR10xx první start startuje 10 minut, pozor na to. Další starty prý už ok.
ekrajnak Dnes upgrade sajtu s RB953GS-5HnT a 6.49 packages aj firmware. Po 80 minutach prvy krat "Rebooted without proper shutdown by watchdog timer". O 30 minut zase to iste. Po downgrade na 6.48.5 zatial OK (5 hodin).
vencak Mrtvé jsou zatím jen SXT N !!!Grr! SXTsq N projde jak software, tak firmware. AC věci zatím v pohodě.
selic mirek_k Myslel jsem jestli se nahrává "routeros-mipsbe-6.49.npk" nebo jenom potřebné balíčky rozbalené z "all_packages-mipsbe-6.49.zip". Jestli je to z uložiště nebo přetažené přes winbox je jedno.
medvedkov Jak Vám funguje nová verze u šedesátek? U mě tragédie. Po testu upgradu 3ks WAPek u klientů 2kousky defaultní wifi část a AP se taky pomátlo ( default wifi, bridge povypínané )
jezdec Má smysl do 60tek nahrávat tuhle verzi? Pozorujete nějaké změny oproti předchozím FW? Přibylo něco v nastavení apod?
vencak Já jsem zkusil u třech klientů nahrát soubor "routeros-mipsbe-6.49.npk", software prošel, mikrotik naběhl, ale jakmile jsem uložil FW, dal, reboot, tak jednotka mlčí, na netinstall jsem se ještě nedostal.
hol vencak nezkoušeli jste dát "check instalation" před nahrátím RB FW? Tam mi to totiž u některých klientů hlásí damaged system package. Nevím, zda to souvisíl, ale dobře to asi nebude.
jenda_master Po upgrade FW routerboardu mi lehla jedna 2011. Dal jsem radsi netestoval, nestihal bych to objezdit... K netinstallu jsem se jeste nedostal.
standula Po upgrade dost jednotek v rebootovací smyčce. Ale ne hned, třeba za den nebo pár hodin. Netinstall nutný.