vencak Ceragon IP50E spoj na 1,8km drží stabilně 6Gbps, až když je déšť okolo 50mm, tak začne podřazovat na nižší. Jel by i na 10G, ale nepotřebujeme.
vencak julian zkoušel jsem to i na 10G, drží v pohodě, ale nepotrebuju tuhle kapacitu. Stačí mi 4,5G, tak proto mám nastaveno méně.
vencak s_a_m máš nějaký konkrétní důvod proč je to špatný spoj? Předchůdce naší IP50E je ceragon 18Ghz 1Gbps, nevíme o něm od roku 2015. Namontovali jsme a od té doby jede.
s_a_m V 80 to byl fakt problém se zasekanim zažil jsem několikrát u firemních zakosu že se divně sek. Pomohl restart a někdy taky nee. Tedy u ip20e jak v 80 ta verze v 18.
julian s_a_m Je potřeba ale říci, že IP50e je naprosto OK, běží mi tu už skoro 2 roky (celkem 4 linky) a naprosto o nich nevíme, stejně tak se ale chovají i ta Siklu (ty asi budou ze všech uvažovaných výrobků s 10Gbps kapacity nejlevnější a současně s nejmenší spotřebou).
defender julian siklu se daji nekde sehnat levnejs nez ceragon nebo erik? podle me vychazeli vzdycky o nejaky desitky tisic draz
viktornovotny takze kdyz to zhrnu : hua jeste nemam info od Risi ( pak na to kouknu ) kdyz erik 6352 kdyz siklu tak Siklu EH-8010FX kdyz ceragon tak ip50e tohle vse by melo jet stable ?
defender julian ja prave vzdycky na siklu koukal ale pri porovnani ceny jsem je vyradil, tak se u nich da hejbat vic s cenou nez u ostatnich znacek oproti ceniku?
k3ny 10G 80tku vyrabi vetsina, jeste ti tam chybi NEC, SAF a SIAE. PS. nema nekdo zkusenosti s AVIAT networks? Ti delaji i XPIC pro 80GHz, tedy 20Gbps.