Pikard Taky už u Vás nabízí T-Mobile internet za 149 měsíčně přes CETIN se záložní simkartou? Na sloupkách CETINU a letáky do schránek?
ppp76 okoun 😁 tak to si me rozsmal ze by s timhle polepsovna neco udelala tmobile to ma chytre naspany , jediny co by zvladli udelat je dalsi papir ze mame udelat dalsi 4 papiry aby zakaznik vedel do ceho jde , za chvilku ty smlouvy budem muset vydavat knizne vazany v tvrdy vazbe a uz ted jdou min zazivny jak vojna a mir 🙂 a nikdo to necte ....
basty Zvýhodněná cena bude uvedena na Účastnické smlouvě. Po uplynutí 6 měsíců od aktivace služby Účastnická smlouva automaticky pokračuje dle podmínek využívaného tarifu a za základní cenu uvedenou v platném Ceníku služeb.
jezdec Nikde se nemuzu docist co vlastne za ty penize dostanu.. Nevim, ale tohle je asi na nahlaseni na CTU. Spravne by meli mit vsechny nalezitosti na webu. Vzdyt CTU a presne takove veci dava ISP pokuty ne ?
ppp76 basty klasika , plno lidi si to nechava strhavat z uctu po pul roce na to zapomenou a jede se dal .... tomu se rika prasarna .... a po roce koukaj lidi jak vyvorany nudle kolikzeto za ten net vlastne platej ..... a je to zcela legani vojeb na kterej ti nikdo nemuze nic rict protoze ma si precist smlouvu a mas si hlidat terminy .... tvl ale me jebe polepsovna jak sirotu ze mi nesedi rychlost i 1 mb ve smlouve oproti vypoctu podle jejich rovnice a to je ten 1 mb jeste ve prospech zakaznika ....
whef Včera jsem na to koukal v jednom "městečku" Mají hezké tedy spíš výrazné "návleky" na skříňky cetinu, svítí to široko daleko.
ppp76 okoun 700 uredniku musi nejak vykazat cinnost ...... jinak by nekdo zjistil ze jich tam je 500 uplne na h***o
skrivy Jen tak ze zvědavosti - když bude mít primární linka neustálý výpadek, tak jim to pořád pojede přes LTE? Mám chuť to pořídit do jedné lokality, kde LTE lítá rychle, ale DSL jede 0,00 nic.
whef Nikde jsem se nedočetl kolik to stojí po 6 měsíci. Ani v ceníku xDSL se slevou nemají tuhle cenu. Možná je to někde malým písmem napsáno a nebo účtují další peníze za pronájem modemu. Víte někdo co za tohle nabízí ? P.S: Koukám na to a je to jen pro určité lokality - GEO Sleva, zřejmě tam, kde udělali předsunutý DSlam nebo optiku a nemají zákazníky.