pepanf Zdravím všechny chtěl bych se touto cestou zeptat jestli někdo nezná parametry zařízení (nRAY,Cube), které jsou nutné pro registraci. (zisk,výkon, popř. E.I.R.P) Děkuji
tom_sek Zkusím tady do tématu, klidně mě opravte, hledat nic vhodnějšího nenašlo. Pokud máte v portále registrováno 200ks zařízeni každý v jiný termín, tak vám chodí 200x ročně email o expiraci a 200x tam lezete to potvrdit? Nebo už někdo vznesl dotaz zda by to nešlo jen jednou za čas? Je to trochu otročina to pojednom potvrzovat. Nebo to mám smazat a vložit vše v lednu? Stejně nesejde na tom kdo tam co kdy dal. Vyšší frekvence jsem viděl že system posunuje automaticky na nižší takže bez mého svolení to překryjou s ostatníma atd.. Díky
Puski tom_sek výpiš si tabulku spojů a serad si je podle statusu. Pak stačí zaskrtat a prodloužit více stanic najednou
tom_sek Puski To jo, ale vyřešíš jen ty co teď expirují. A ty co budou expirovat den na to, musíš jít zase příště. Ano, expiruje to asi měsíc, tak když si to budeš hlídat stačí jednou za měsíc, ale i tak je to opruz.
Puski tom_sek všechno co má něco společného s úředníkama je bohužel opruz. Mají mimochodem i API. Ale co všechno to umí jsem nestudoval. Já na to jednou za 2-3 tejdny kouknu a co je potřeba prodloužím. Ono i když to vyexpiruje tak je tam další časově okno jako že to je v ochranném režimu nebo tak něco. Jinak zabrané nezabrane frekvence neresime. Stejně je v reálu na té stanici nastaveno neco jiného. A i když jsme tam byli jakože "prvni" tak při prodlužování už to řvalo že někoho rušíme.