martas Tak vyřešeno. Já nemám tu ETH verzi, kde jsou vnitřní stanice a venkovní zvonek propojeny přes POE switch UTP kabelem, takže i ten screen nastavení co tu je mám úplně jiný a taková položka tam vůbec není. Mám tu druhou verzi, kde komunikace mezi němi je po Dvojlince tak jak byly dříve zvonky a do internetu je to přes LAN kabel připojeno z Napájecího distributoru, který vše propojuje a napájí. Verze: Hikvision DS-KH6320-WTE2-W(O-STD) - 2-žilový 7" IP dotykový monitor Když se na youtube zadá tento model je tam video spuštění a spárování krok po kroku. Jak se nedávno aktualizovala Android Apka tak předposlední krok, kdy se v monitoru zobrazí Venkovní stanice (Zvonek s kamerou) a je tam kliknutí aby se u něj změnila IP adresa z DHCP nebo ji změnit ručně tak tento krok už neproběhl nikdy pokaždé to napsalo: (Operace se nezdařila). V defaultu tam je síť 192.168.1.x/24 Jak pro Distributor tak pro Zvonek a funguje to lokálně ihned. Tento rozsah doma nemám tak proto to nejelo z venku přes Apku, prostě neměl internet. Na distributoru šel změnit na DHCP a dostal adresu ihned nebo i změnit ručně, ale na straně Zvonku s kamerou to vždy hodilo chybu. Takže jediné řešení ve výsledku bylo nechat jim ten jejich defaultní rozsah. Do hlavního GW domácího Mikrotiku vede z Distributoru solo kabel tak se jeho port vyhodil z Bridge a dostal internet pro ten svůj rozsah jen pro sebe+Maskarada pro tento port a od te doby už to funguje na 100% i v Mobil Apce... No tragedie.....