zdravim, ma niekto skusenosti s nejakym sposobom ako presmerovat normalny hovor cez wifi na mobill (iPhone) v sieti?
Wifi call (VoWIFI) vypadava pretoze iPhone nie je kompatibilny s mojim operatorom pre WIFI call
zdravim, ma niekto skusenosti s nejakym sposobom ako presmerovat normalny hovor cez wifi na mobill (iPhone) v sieti?
Wifi call (VoWIFI) vypadava pretoze iPhone nie je kompatibilny s mojim operatorom pre WIFI call
V jiné diskuzi jsem psal:
Založit si VoIP číslo a to GSM číslo přesměrovat na to VoIP číslo (přesměrování platíš) a do telefonu nainstalovat nějakou aplikaci pro VoIP.
Jinak pokud se VoWIFI naváže a vypadává nebude stačit si pohrát s routerem - firewall, nat, QoS pro WoWIFI.....
to ze VoWIFI vypadava som mal na mysli vseobecne moznost VoWIFI priamo na iPhone pretoze iPhone neni kompatibilny s mojim operatorom pre tuto funkciu vobec.
ja som sa chcel prave vyhnut mesacnym poplatkom za voip, ale mam jeden android na ktorom VoWIFI funguje, dalo by sa z toho androidu potom presmerovat hovory cez WIFI na iPhone?
neviem o rozmerovej android alternative voci iPhone SE (2016)
asi aka taka moznost ako vyriesit tento problem sa mi zatial zda byt moznost vlastneho voip server cez open source fusionpbx, zistim viac a uvidim
googler2 Pokud si postavíš vlastní voip server, tak si myslím, že to tím nevyřešíš, protože i tak budeš potřebovat nějaký SIP Trunk, nebo aspoň SIP účet s jedním telefonním číslem, aby sis z toho zavolal, nebo mohl přijímat hovory.
Co máš za operátora, že ti nefunguje VoWifi, co mám zkušenost, tak to historicky na všech iPhonech fungovalo vždy bez problémů.
Pokud nepotřebuješ mít mobilní telefon v ruce, dej simku do do voip gsm brány (používám TG od yeastar).
V minimalistické variantě k ní připojíš jakýkoliv voip telefon/klient a funguješ.
Když mezi ně dáš asterisk, už pak nastavíš cokoliv.
Petr.
napriklad tak. alebo ked ti nevadi ze musis volanie z mobilnej siete presmerovat (pri nekonecnych pausaloch na tom nezalezi), mozeme ti spravit cislo so SIP kontom u nas na ustredni, posli mi ked tak privatnu spravu.
sacnok No podle webu O2 SK jabka nepodporují - hold je to minoritní platforma... U nás taky O2 spustilo VoWifi teprve nedávno. A to ještě naprosto nehorázně blokované na českou IP a odhadovanou polohu - což dost komplikuje užití v příhraničí. Přece nepřijdou o příjmy z roamingu, že... Ono TMO je na tom podobně s geoblokací, jen VDF to neblokuje a ještě to inzeruje jako výhodu. Myslím, že minimálně v rámci EU by se taková blokace dít opravdu neměla.
Z vlastní zkušenosti bych doporučil jít do toho VoIPu, u spousty VoIP operátorů jsou rozumné poplatky i bez paušálu. Na mobilu nastavíš přesměrování na VoIP číslo a hotovo. Toho SIP klienta na mobilu můžeš mít zapnutého furt, pokud neřešíš baterku, nebo u operátora nastavit, že když není přihlášený VoIP, příchozí hovory jdou na mobil.
jcltm Já používám VoWIFI u TMO od té doby co to spustili a za mě naprostá spokojenost. Byly doby, kdy jsem si doma bez VoWifi nezavolal. Mám iPhone, problém jsem s tím nikdy neměl. Proto mě zarazilo, že to někomu funguje špatně. Pokud to O2 SK nepodporuje, tak je to jasné... Je otázka, jestli není nejjednodušší vyměnit mobil, za takový, který podporují, než to nějak bastlit a řešit přes SIP...
Je vidět že to nechápeš......
Jako co si pomůžeš že si postavíš vlastní VoIP ústřednu?????
Můžeš mi říci jak do ní dostaneš ten GSM signál?
Kde vemeš VoIP číslo aby se na to dalo dovolat.
A když budeš kupovat nějaký modem pro GSM a propojovat si ho s vlastní VoIP ústřednou tak není fakt levnější změnit telefon?
Jinak co pořád máš s měsíčními poplatky? Já za VoIP nic neplatím, pouze to co provolám, samozřejmě je tu ještě náklad na internet, ale to mám i kdybych VoIP neměl.
Tak, ta ústředna je sice zábavný projekt na naučení se něčeho nového a spolehlivá klidně být může, ale sama o sobě neřeší podstatu problému, protože i ta potřebuje nějaké propojení do veřejné telefonní sítě, tedy SIP a/nebo GSM.
📡 Telekomunikace.cz