vdr to presne to o com hovorim, mozes tam byt roky za dobre, mozes im davat (obci) x sluzieb roky zadarmo vramci spoluprace a dobrych vztahov ale ked pride sikovny vyjednavac, ktory to dokaze obkecat, tak uz to ide....nakoniec je to len na ohlasku drobnej stavby...neviem ake schopnosti ma ceske o2 ale slovensky telekom dokaze ponuknut v dnesnej dobe taktiez vela sluzieb co kedysi riesili len lokalny isp. Napr riesenie domacej wifi a pod....neda sa na nicom obchodne stavat...velky ponukne telefony, telku, net, poriesenie wiifi siete, x krat lepsiu podporu, daju este aj zlavu pri vypadkoch, zalozny net do telefonu pri vypadku, zakladny tv balik v cene netu a tak....co z toho mozeme ako lokalny dat? Nakoniec to podpise cena, ktora neni wow ale proste bezna a ludia to dalej neriesia.
Inak neviem, ci sa to uz dakomu stalo, ale uz som sa stretol par krat s tym, ze chcel zakaznik ponuku a tak pomimo sa opytal, ze ako to vyzera s buducnostou nasej firmy, ze viete...telekom ide cez pevnu siet x rokov a proste aj ked je to pomale tak nezmizne a bude tu stale...vy ste tu kolko rokov a kolko rokov tu budete....dost ma to urazilo, uz neviem co ti ludia vlastne chcu od nas...asi poskytovanie sluzby zadarmo len aby sme boli...