Tak já měl “štěstí”, výpadek jen 9 hodin a 28 minut. Ale kolega z toho bude mít pravděpodobně 24hodinový výpadek…
T-Mobile - výpadek 14.3.2022?
Tak já to mám taky naštěstí jako druhou linku.
Nerad bych se ale dožil toho, kdy někdo sekne kabel, ve kterém půjdou v souběhu obě linky...
Mě se to stalo u Cetinu dvě nezávislé linky, nebyli až tak nezávislé. Jedna záložní jen pro případ překopnutí někde na trase. Stejná cena jako hlavní linka. A co se nestalo.
A jaká byla kompenzace z jejich strany?
Tak dnes od 18:09 opět 30-40ms - asi ucpaná další páteř...Ustecký kraj
Dnes opět 2 hodiny trvající výpadek konektivity od T-Mobile...
tak u nás každý večer od 19-22hod ucpáno
oprava?
prý až leden, takže na svátky? asi fuck....
Jestlipak i zákazníci co mají od nich připojení taky ucpáno?
Cetin nemá nikdo rád. Stačí se po Brně s kýmkoliv kdo má v zemi optiku pobavit na téma Cetin. A v momentě, kdy do poslední míle vede jenom Cetin, tak to buď natáhnou svoje nebo se nerealizuje. A myslím, že je to tak úplně všude po republice.
- Upraveno
okoun Naprosto souhlasím, VDSL je drahé a jen velmi nerad sypu prachy šmejdské PPFce. Bohužel však mnohde není jiná možnost. Aspoň že tam lze vybrat si menšího ISP co nemá zmršenou IPv6 jako O2 a nemá tak předraženou v4 veřejku jako O2. A funguje to až na bouřky (hlavně že furt všude říkají jak jim to funguje za každého počasí) celkem ok. O optice od CETINu jsem slyšel od jejich techniků i takové věci, že mnohé klienty přepojují zpět na VDSL, kde jim to fungovalo paradoxně líp...
Tak dneska minimálně Praha na dost lokalitách down…
infolinka potvrzuje celorepublikovy vypadek nekterych sluzeb fixni site, pry intenzivne zjistuji co se stalo, ale nic blizsiho nevi
mame pres ne konektivitu a ta funguje, ale pouze na nasich ip adresach a as, kde k nim mame bgp propoj. mame i par starsich ip adres z rozsahu tmobile a ty nefunguji, takze nejspis problem v casti routingu.