Vážení a milí, velmi mě to mrzí, že Vás musím zklamat. ale za prvé se to v tom kalupu, co tam je, v jednom či ve dvou nedá ani stíhat, jsme malý tým, neplatíme žádný ansámbl, abychom mohli mít i co nejpřívětivější podobu.
Za druhé, opakuji to tu vždy znovu. Právě proto, že to nenahrávám a nikde nešířím, tak nám mnohdy pánové řeknou více, než kdyby to bylo oficiálně hnané. Jsem zastáncem stejného jako Zdenda na Jezerce "co si zde navaříme, to si zde také sníme"
Byli jsme rádi, že nám lidí z ČTÚ na přednášku dorazili a byli hlavně i ochotni mluvit. DOpředu jsem věděl, že jako každý rok, pokud bych chtěl dělat záznam, museli bychom mít autorizaci přednášky a ještě by to X lidí schvalovalo.
Psalo mi hned několik lidí, zda bych se nemohl zeptat na toto, či toto. Omlouvám se, nemohl, i tak se to přetáhlo o hodinku, jak to bylo výživné.
V každém případě všem děkuji moc za velmi dobrou účast a už se těším na příští ročník.
Snad jestli dá Covid a vláda pokoj, tak se uvidíme i v zimě na Vigvamu v lednu na www.mikroisp.cz 😉