petrbacina NZ, akorát počítej s cenou přes 5000,-, To naše jsme kupovali někdy 2016 a stálo přes 4000,- bez daně.
basty petrbacina Uz jsem to poptal, mam vic moznosti, tak si pak vyberu... Ono Arota, mikrotrubicka, velky kanal, destova roura apod... vsechno je specificky a hodi se tam jiny typ pera...
basty Jako myslis sondu co vysila, ale ta vysila jenom ze sondy, takze 100M dlouhou chranicku nevytycim v kuse trasu...
basty helapc jedinny co je blbý tak nevytycim konec. Nějakou vzdálenost před koncem už nesedí hloubka a celé je to zmatene... Ale to je myslím vlastnost.... Když jakože máš 50m v zemi tak cca 46m funguje jak má ale když se blizis je konci tak to blbne ... Na tohle je sonda fajn...
honzam Otevřu staré téma. Máme 12mm trubičku délky cca 90m a potřebujeme najít "vytyčit" její konec. Existuje vytyčovací struna cca 100 metrová? Díky
basty honzam Konec kvuli nekonecne smycce touto metodou nejde vytycit... lze vytycit trasa, ale par metru od konce zacne vytycovacka hlasit blbost. Vytycit uplny konec lze jen aktivni sondou, ktera by se musela dostat az na ten konec...
miract Pokud ti to stačí +/- metr a nejsou v okolí jiné kabely, kam by se to mohlo indukovat, tak to tím protahovacím perem udělá. Sám jsem to tak několikrát řešil.
basty honzam nemám exaktně změřeno. Ono to stejné se děje když máš dlouhý kabel v zemi a vytycujes ho na dlouhou vzdálenost. Čím dál, tím se skutečnost začíná rozcházet, pokud neuzemnis druhou stranu. Je stejně pořád duchařina... Nicméně co jsem pozoroval je to dycky pár metrů. Ono jako signál tam nějaký bude ale bude to skákat a 100% to nedokážeš určit.