Zdravím,
Posledně jsem zde řešil tento problém:
https://telekomunikace.cz/d/37567-deco-m5-preferuje-wifi-nez-ethernet
Ten se nakonec vyřešil právě nasazením gigabitového injektoru a nyní M5 je propojen kabelem a funguje to. Avšak nastal problém někde jinde. Známý má venku na zahradě kameru (proto se sem taky dávala ta M5). Po zapnutí se bez problému připojí do mesh sítě a je připojena skrz nejbližší M5 (je od toho max 5 metrů přes žádnou překážku), vše funguje bez problému a kamera běhá jak má. Po hodině se ale kamera sama z ničeho nic přepne v rámci mesh a propojí se s vnitřním Decem X60, který je nejdál ze všech tří a má v cestě praktický celý barák. Po tomto přeskoku k jinému zařízení se začne kamera sekat a někdy se nechce ani načíst. Zkusil jsem tedy následující:
- V aplikaci DecoApp zresetovat všechny zařízení, kamera se tím pádem připojila opět k venkovní M5, vypnul jsem pro kameru Meshování, aby se sama automaticky nepřepojovala na jiné zařízení a zůstala na M5.
Toto ale nezabralo a opět po hodině se automaticky přepla k jinému zařízení. Chtěl sem se zeptat, zda nevíte v čem by mohl být problém. Jo a pro informaci hlavní deco MÁM VE FUNKCI AP! Díky