Vůbec nepotěším:
-Nové baterie není totéž co dobré baterie. Doporučuji zkusit zodpovědně změřit jejich stav. Samotný voltmetr je v tomto skoro k ničemu.
-Kalibrovat to umí jen servis a to za peníze. Software byl svého času dokonce blokovaný tak, že šel spustit jen z konkrétního počítače. Doby kdy se dalo něco kalibrovat přes RS232 už jsou pryč...
-Vůbec není vyloučeno, že ten krám nemá problémy s měřícím vstupem na procesoru. Pokud je má (a to často právě po výměně baterií), tak jediná opravna je sběrný dvůr. Soudruzi z APC náhradní díly nedodávají a pokud, tak je oprava v ceně nového kusu.
Ve svém pohrdání touto "značkou" jsem došel tak daleko, že když mne uprosil zákazník, abych mu výměnu baterií na přesně tomto typu zařídil a že UPS je ještě v záruce, vzal jsem ten krám přímo do servisu. Když jsem ho tam vezl fungoval, až vyměnili baterie tak umřel podobným stylem (hlásil vybité baterie po 15 vteřinách od přepnutí na bateriový provoz). Nedokázali s tím nic udělat a zákazník si s vrácenými penězi dost rozmyslel co si koupí místo "značky".
Holt barevně podsvíceným displejem pořádné železo nejde nahradit.