Par Vas tu pise, ze dalo mikrotik 3.x na rb532. Chtel sem ze zeptat jaka je zmena oproti 2.9.x. Zda se zmensilo vytizeni cpu, zvedla propustnost ap. Nekdo pise ze se mu propustnost zmensila, nekdo ze zlepsila. Tak jen me zajimaji Vase poznatky. Par tech masin mam v siti tak at vim zda nechat stavajici nebo upgradovat. Dik....

Malinko vzrostla prenosovka na bezdratech, ale je to v jednotkach Mbit. Asi bych na to nesahal.

docela fajn by bylo, kdyby se prenosovka zvysila - a to v jednotkach Gbit u : : :

Psal jsem Mbity, takze misto 23 Mbit mam tedka cca 25.

Psal jsem Mbity, takze misto 23 Mbit mam tedka cca 25.

Chyba měření.

o 12 dní později

neviete kde by som mohol este tuto verziu stiahnut pre RB532A? Nedari sa mi googlit.

o 12 dní později

na x86 beha stabilne, ale po urcitem case masine prestanou komunikovat rozhrani.

Uz se mi to stalo podruhe za cca 2 mesice .

Vzdy je nutny restart masiny.

Nasina dela NAT.

*) graphing - fixed crash when dynamic interfaces/queues disappear;

pokud je tohle ten bug, tak je to opraveno, jinak je tam neprijemnej bug

o 17 dní později

Nevíte kam se ztratila položka NTP Server? Využíval jsem ji ve verzi 2.9.27 a do ted jsem ji nepotřeboval, ale teď ji ve verzi 3.10 nemohu najit.

Děkuji (možná jsem jen slepej)

Nevíte kam se ztratila položka NTP Server? Využíval jsem ji ve verzi 2.9.27 a do ted jsem ji nepotřeboval, ale teď ji ve verzi 3.10 nemohu najit.

NTP Server se musí doinstalovat jako samostatný NPK balik tuším "NTPxxxxx.npk neni už ve verzi 3,x součásti all_packages-xxx.npk

NTP Server se musí doinstalovat jako samostatný NPK balik tuším "NTPxxxxx.npk neni už ve verzi 3,x součásti all_packages-xxx.npk

Díky.. teď už jen sehnat tuhle verzi. :)

EDIT:

Naštěstí stačilo zadat jen: http://www.mikrotik.com/download/all_pa ... c-3.10.zip

Kde jsi vzal to že NTP není součástí all-packages?

je to tak, neni soucasti. Soucasti je jenom NTP client.

Asi máme každý jiný balíček protože ntp je vždy klient a server a ntp balíček je součástí all-packages. Kde teda stáhnu ten samostatný balíček na ntp?

o 5 měsíců později

zdravim

nema niekto MK 3.10 pre RB1000? Tato verzia je podla mna najlepsia a potrebujem ju zohnat na tuto masinu... idealne keby date link

dakujem

zdravim

nema niekto MK 3.10 pre RB1000? Tato verzia je podla mna najlepsia a potrebujem ju zohnat na tuto masinu... idealne keby date link

dakujem

odpoviem si sam...

http://www.cyberbajt.pl/cyber.php?get=d ... ikrotik_OS

zdravim

dakujem

treba tady : http://mikrotik.engine.sk/all_packages-ppc-3.10.zip

o 4 měsíce později

ve MKv3.10 je nasledujici bug na pc platforme

singleQ ... funguje

singleQ + treeQ ... funguje

treeQ ... nestabilni

ve MKv3.10 je nasledujici bug na pc platforme

singleQ ... funguje

singleQ + treeQ ... funguje

treeQ ... nestabilni

Jak se presne projevuje ta nestabilita v QueueTree ?

nestabilitou sitoveho rozhrani,

jede ... jede ... jede .... a najednou offline

vic jsem to nezkousel,

reboot to spravil, nekdy jednou za mesic, nekdy i dvakrat denne.

Doporucuji dat novejsi verzi

📡 Telekomunikace.cz