• IPTV / VoIP
  • SledováníTV a placení balíčku "Prima bez reklam"

Jak řešíte platby za balíček Prima bez reklam u starších lidí - nemají platební kartu? A navíc z mého hlediska, pokud prodávám službu, tak proč má klient platit další straně?

Mám systém pro virtuální platby zákazníků uvedených výše s tím, že koncovému zákazníkovi dojde položka v rámci jeho vyúčtování od ISP a pro ISPíka by byla vystavena faktura za službu jako celek. Měl by někdo zájem? Zprávy sem, nebo do PM.

Prý to tak je proto, že celá částka jde Primě.
Když by se to udělalo jako klasický balíček, tak by se prý musely řešit další věci, jako DPH atd., a balíček by byl o dost dražší.
Ale ještě to prý je nějak v jednání, že by to jako balíček pod naší správou opravdu bylo.

sherlock Co je to za kravinu? To lidi plati ted bez DPH? Pokud se nepletu, tak castka je s DPH ... Takze max by jste to meli prodavat s malym ziskem, treba 1,-. Takze za 70. sledovani by pak vzalo, kolik bylo aktivnich baliku a uhradilo by to prime ... Nevidim v tom zadny problem z pohledu DPH a ucetnictvi ...

Haha vidím, že nejsem jedinej kdo se rozciloval, proč to tak je proč jsme nebyli dopredu informováni, že zrovna tenhle "balicek" bude uctovan jinak než všechny balíčky.

Udělali jsme si kampaň, nastavili balíčky a pak studená sprcha, že to jde kupovat jen na přímo bez možnosti jakékoliv modifikace ceny ze strany ISP - ale tahle informace jaksi chyběla v jakémkoliv materiálu pro partnery, nebo jsem ji neviděl.
    Bylo mi ale receno, ze to takhle je na chvíli, pač když se to nebude dobře prodavat, tak ten balicek může stát klidně 100Kc bez DPH.

jen by mne zajímalo kdo si opravdu tenhle nesmyslnej balíček pro ty nesmyslné pořady koupí....
    že si lidé raději nepřečtou nějakou knižnicu....

urcite bude par starsich dam ktere podle reklamy na prime podpori vyrobu poradu ZOO apod🙂

Ten balíček asi nebude úplně zbytečný, hlavně pro ty, kteří PRIMU sledují a mají svoje starší zařízení (STB, SMartTV), na které už není aktualizace. Díky tomuto balíčku bude zase funkční jako předtím, a ještě bez reklam na Primě.
    Vyjde to levnějc než nová telka nebo STB.

Řeším to následovně, přepnout kanál -> pak zpět na pořad a máš minutu na přetočení... a tak dokola 🙂, horší jsou případy kdy nejde nainstalovat STV 2.0... lidi mají po Primě.

o 17 dní později

Zdravím, včera jsme dostali info od sledovaniTV, že přetáčení reklam je na nátlak těch nenažranců zakázáno už i v nahraných pořadech. Co na to říkáte? Nemělo by to být bráno jako když si třeba pořad nahrajete přes smartku na flashku? Tohle mi přijde už docela moc...

miketo
      Tak je rozdíl jestli si to nahraješ na flashku doma, kde do prima nemá šanci ovlivnit, nebo na uložiště pro všechny uživatele, kde to ovlivnit může. Nicméně je to jejich služba, jejich podmínky a provozovatel je buď akceptuje nebo ne.

miketo Neříkáme na to nic. To, co nemůžeme ovlivnit, nad tím ani nepřemýšlíme, prostě ztráta času :-).

Pokud si dobře vzpomínám, tak kdysi na nějaké konferenci sami zástupci TV tvrdili, že pokud budete nahraný pořad sledovat minimálně 3 dny po odvysílání, tak zákaz přeskakování reklam nebudou vyžadovat, protože už se jim to nezapočítává do statistik, ze kterých se pak určuje cena reklamy.

📡 Telekomunikace.cz