- Upraveno
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s optikou od T-Mobile přes CETIN 1000/500?
Zatím používám Sagecom od T-Mobile přepnutý do bridge mode s PPPoE passthrough jako GPON terminátor, za kterým mám Mikrotik hAP AC2, který používám jako PPPoE Client.
Zaznamenávám obrovské zpomalení a nárůst odezvy ve večerních hodinách cca 18:30 - 23:30 i když ani nejsem doma a mám vypnuté všechny PC až na Raspberry Pi 4 s Home Assistantem. Je to u T-Mobile optiky normální?
Všiml jsem si toho před pár dny, tak jsem kontaktoval T-Mobile a ten mi řekl, že mám rychlost a odezvu pravidelně sledovat. Pomocí Speedtest CLI jsem si tedy udělal automatický monitoring, který měří každých 5 minut. Za poslední 3 dny se mi problém krásně vykresluje na grafech:
Odezva většina dne 2 ms, večer 20x tolik:
Download většina dne 900+ Mbit/s, večer to padá až na 20 Mbit/s:
Upload většina dne 490+ Mbit/s, večer to padá ani ne na poloviční rychlost 200 Mbit/s:
Doufám, že s tím T-Mobile něco udělá, jinak budu muset hledat jiného poskytovatele. Jsem zvědavý, co mi na to řekne technik, který mi dnes má zavolat. Čekal bych nějaké menší zpomalení ve večerní špičce, ale takový extrém jsem opravdu nečekal, mám večer problém zahrát si s takovou odezvou online hru nebo i streamovat filmy...