kmotrik FW v 710 byl vždy jen s web gui 🙂. Poslední fw je 7.7.10 a u těhle jednotek není problém ho nahrát. Jen pro upřesnění 1Gbps je licence na halfduplex. 710tka ale umí rozdělit poměr up/down mám pocit že až na 80/20
kmotrik pin Protože ne každý měl tenhle spoj v ruce a uvádět 1Gbit je zavádějící. Nastavení poměrů jsem lovil z paměti.
gemb Nerad kazim kseft ale aky vyznam ma toto radio za take peniaze ked s takou malou antenou to dostreli menej nez 60ghz mikrotik za zlomok penazi...
gandalf123 gemb Hehe tak jednak dle našich zkušeností má výrazně lepší stabilitu za deště nežli třeba lhg60 proti sobě a jednak v pásmu 60ghz je jen pár kanálů, takže řešit uplink 80ghz může pomoct kmitočtově ;-)
s_a_m kmotrik kmotře poměry jsou celkem putna potřebuju nezradit 60ku které je těsno+- 300 dw 150up. Což tohle pojítko na 500m dá s přehledem že 🙂 Otázka na prodejce jak to provedem jestli si už neprodal?
gandalf123 s_a_m Ještě neprodal. První pojítko tedy rezervováno pro s_a_m. Bude zřejme k dispozici jestě jedno za 25000,-Kč bez DPH, které je ale také v rezervaci, tak kdyby to nevyšlo, dám případně vědět.
gandalf123 peyrak Taky jsem si všimnul, že v novějších verzích sw už 90:10 není. Jestli jde nastavit přes terminál nevím, ale přijde mi že v nastavení 90:10 to stejně fungovalo divně.. EH-5500FD je full-duplex ;-)