Zdravím,
prosím o info, jaká máte zkušenosti s novým AP CubeG-5ac60ay-SA, CubeSA 60Pro ac když jsou na něj připojeni klienty AD?
Děkuji
Zdravím,
prosím o info, jaká máte zkušenosti s novým AP CubeG-5ac60ay-SA, CubeSA 60Pro ac když jsou na něj připojeni klienty AD?
Děkuji
viktornovotny tím to není, pomohla vždy výměna kus za kus. Jednu jednotku jsme si nepohlidali a nasadili ji o půl roku později na jiném místě a stejnej problém. Zkoušeno samozřejmě XY zdrojů i napájení z Poe switche.
Takže používat pouze ad s ad a ay s ay?
Mám WAP 60g a na to Cube 60 na 70m. Spoj jedr suprově. Plánuji přidat jednoho clienta. Chtěl jsem koupil novou Cube SA60 a na to připojit cube60 a wap jako klienta. Takže tuto kombinaci nedoporučujete?
Děkuji
Nemáte zkušenost se zatečením vody do jednotky? Dnes kolega demontoval jeden šplouchající kousek CubeG-5ac60ay. Zatím jsme nehledali příčinu, jen ověřili že byla zadní průchodka dostatečně utažená. Pokud nenajdeme zjevnou příčinu, půjde na reklamaci.
Tak jestli to je náhoda / špatná montáž nebo běžný problém.
Bohužel se to děje. Je to uzavřená anténa (bez odtoku) což nikdy nefunguje dlouhodobě. Neteče tam průchodkou ale tělem antény. Už jsme taky pár kusů měli...
U jedný AY jednotky typu SA nám taky zateklo a byla KO. Kabelovou průchodkou to nebylo. Naštěstí těch AY jednotek venku moc nemáme, jejich montáž se zarazila včas...
inak myslite ze center sektory pre CubeSA 60Pro ac budu rovnake ako u lhg60 alebo tam budu ine?
lebo co som pozeral na mk fore pisu zeby mali byt tie iste 4 ale realne to este nemam odskusane..
myslím si že ano
mame tri kusy novych CubeSA 60Pro ac a na vsetkych troch firm 6,4910 a ked dame prikazovy reboot zariadenia tak uz sa nenahodi musi clovek len natvrto vytiahnut zo zasuvky a zapnut aby nabehol...
robi nam to na vsetkych troch...
postrehol to aj niekto iny zeby daka vyrobna vada?
pedro4444 to je u cubeSA uplne bezne, proto jej davame na poe sw
to fakt není běžné. Nikdy se mi to nestalo. Já doporučuju tam dávat RouterOS v7.
hapi prechod na dialku z 6.4910 na v7 je vazne v pohode pri cube a netreba sa bat vyjazdu?
bo cital som tu kadejake prihody..
upgrade na poslední v6 a pak na v7. Není problém. Je třeba počítat s tím že minimálně 2-3 minuty to zařízení je offline tak hned nepanikařit.
📡 Telekomunikace.cz