m4rk3J iTomB Já vím, proto to se STP funguje dobře. Toto je na nejnovější betě, tu už jsem testoval včera, na ax2 to nic neřeší :/
iTomB m4rk3J Nahlasit, me ted ceka test country nastaveni ... Maji v tom bordel a chci to nejak obejit ... 🤣
m4rk3J iTomB Bylo to v plánu, jen jsem si chtěl ověřit, že to není HW chyba 😃 Jako country je fajn Ázerbájdžán, zmizí pak DFS 😏 ale nějak víc jsem to zatím netestoval
kkarloss3820 po nainstalování nejnovějšího firmware HAP AX2 (puvodní 7.6. nainstalován 7.11.2) přestali moje zařízení vidět 5G sít, zkoušeno na dvou zařízení. Dělám něco blbě nebo se musí něco donastavit?
Rox169 kkarloss3820 přestali moje zařízení vidět 5G sít, Zkus nastavit DFS disable all a dej country CZ.
hapi podle mě tam má USA kvůli výkonu a automat vybral kanál někde kolem 5885MHz a ten v CZ povolený není a Samsung se mi taky nechtěl napojit. Stačilo nastavit rozsah frekvenci povolený pro CZ a už to frčelo.
Rox169 mně se stalo to stejné..... měl jsem USA a nová Samsung TV prostě tento kanál neviděla. Vyřešil jsem to nastavením USA a určitým kanálem, který již TV vidí.
m4rk3J What's new in 7.12beta7 (2023-Sep-13 09:58): *) wifiwave2 - added station-bridge interface mode (CLI only); Že by konečně? Otestovat to nemůžu, tika tu teď nemám.
m4rk3J hapi Já mám třeba doma 5 GHz propoj s obývákem, protože zařízení u televize umí jen 802.11n na 2,4ce a jsou jen SISO.
Puski Záleží. Pokud udělají nějaké AX venkovní jednotky, mám na mysli sxt/disky atd tak se to samozřejmě hodit bude. Jinak když chceš připojit třeba 2 ax hapky mezi sebou bezdratem a zároveň to mít v transparentním bridgi, tak teď už to asi lze. Vyzkoušeno taky nemám. Došla mi trpělivost s tím jejich capsmanem tak jsem to dal pryč 🙂 je to tragédie.
crazyape Já mam otestováno Hap AX2 v kanceláří 430 Mbps nahrávání z mého notebooku (na WiFi) na 80 Mhz kanále na NASku na ethernetu2. Signal -50 data raty 860/860. Rušení celkem silné skenuji 4 další AP s -60-70 na těch kanálech dole co jsem i já. Stejne bych si ale domu dál mikrotik router a k tomu unifi 🙂 ...
Rox169 Asi záleží na potřebě každého, ale já mám AX3 uprostřed menšího bytu a bohatě mně to stačí. Nedává mně smysl si koupit router a pak ještě AP, když to není potřeba....