viktornovotny Zdravim ve spolek, prosim jak resite nastaveni managmentu v 6352 ? Treba CRA tahaji cat6 stinenou z toho portu servisniho, coz me prijde ujete. Je nejaka moznost jak managment dat do 10GE trafik portu bez vlanu ? Diky.
viktornovotny miract super, muzes me prosim udelat screeny do mailu ? novotny@nasnetgroup.cz dekuji 😉
kure05 Mohu poprosit o pomoc s konfigurací managementu do 10GE portu kde jede provoz? Doteď jsme měli 1GE port na data a druhej port na management, ale teď se zprovoznila 10GE optika a už to řve, že není licence na víc portů...
kozlicek dcn hod do nejake vlany a tu prirad na jednotlive porty (sfp a wan), prepokladam ze mas spoj jako trasparetní L1 bridge.
crazyape Mně se toto na 6352/3 nepodarilo nastavit, na 10GB optice mi to jede pouze ve VLAN ten management ... JE ale pravda, ze jsem tomu věnoval tak 30 minut vzhledem k tomu, ze mi ta VLAN nevadí. Pokud by ale nekdo veděl jak, tak se rad taktez priucim.
kozlicek on no to jde, je tam ta licnese eth provider mode.problem je v tom ze je to nezadouci a traffic pak "otravuje" cpu a mgmt, proto je dobre ho mit v oddelene vlane.
kozlicek viktornovotny nevim, prej to občas způsobovalo "nestatdartní chování" a bylo mi řečeno že lepší mít mgmnt v oddělené vlaně.tam je to rock stable.je to operatorské radio takže tam je to tak dělané.