svestka Naposledy jsem dal 10x měsíční fakturaci bez DPH. Nebylo to v dobrém stavu, dost jednotek se muselo pougradovat.
rmj svestka Ahoj, nedává se 12-24 násobek měsíčního obratu u bezdrátové sítě? Ve špatném stavu myslíš co, klienti připojení na 2.4/5GHz/N bez AC? Díky
okoun záleží kde ty lidi jsou že, pokud je to ve městě kde jsou v domě 3 kabelové ISP tak asi to smysl moc nemá, pokud je to někde na dědinách kde kabel jen tak nebude, tak proč ne....
honzam Jasně že se nakupuje: když je to pro tebe finančně výhodné a zajímavé když tvoji současnou sít můžeš lehce spojit s tou novou když se potřebuješ zbavit konkurence když ......
svestka rmj tak jsem to myslel, plus byly použity indoor kabely i pro venkovní vedení, takže občas i tato výměna
mena Udělal jsem chybu... jakmile jsme vystavěli optickou síť, měl jsem bezdratovou obratem prodat. A až pak akvírovat všechny své bývalé zakazníky na novou optiku............ aaaa co jsem tím chtěl vlastně říct??? Asi to, že nakupovat bezdrát je hloupost.