okoun ale prdlajz. Kaprain celkem otevřeně říkal od začátku, že je to střednědobá investice na 5-7 let max. Prostě nakoupit, zkonsolidovat a střelit. Takže jen dělají co od začátku říkali. Dá se asi polemizovat, co si představovali pod takým slovom "konsolidace", ale spekulantům je technická část věci v podstatě putna, ty konsolidujou účto, který rozhoduje o tom, kolik za to dostanou.

okoun jak je uvedeno, mimo jiné konsolidaci... a 5-7 let je sakra dlouhá doba, která ikdyby pouze konsolidaci může usetrit = vydělat nemalé penízky. Samozřejmě to není jen o 1 věci...

Byl jsem u nich a šlapalo to celkem obstojně, ale problém je že pro obyčejné uživatele IPv6 není a další komplikace prostě blokují odchozí porty, takže například jsem si nemohl navázat spojení na svůj smtp server přes port 25 který blokovaly a další podobné blbosti......(na veřejné smtp - seznam, centrum atd byl povolen)

Teď mám optiku od T-Mobile a nic neblokují, jedině že tam taky nemají IPv6 :-(

o 6 dní později

Je docela jisté, že "konsoidovaný" klient NEJky má výrazně větší hodnotu než původně nekonsolidovaný klient Franty Vomáčky, co to NEJce střelil.

o 3 měsíce později

No jo no, cena kapitálu je svině..

Jeden z největších tuzemských poskytovatelů internetového připojení zřejmě brzy změní majitele.

Nezmění majitele. Zpřehlední majitele.

okoun já bych PPF se Španělama moc nesrovnával. Nebo se tím aspoň neutěšoval.

Budou mít myslím dost duplicitní optiky, u nás ve městě má FTTH po celém sídlišti NEJ a loni na podzim postavil to samé i CETIN.

Nebo pojedou ve stylu hvězdonet - pseudokonkurence.

[neznámý] přesně tak

📡 Telekomunikace.cz