3com okoun No jak si je můžu dokoupit, když nikde nejsou UBNT kryty skladem? Skladem jsou všude jen ty Jirous.
basty https://eu.store.ui.com/collections/operator-airmax-and-ltu-accessories/products/snow-radome-cover Tady.
Puski okoun lepší než drátem do oka. Ale prvotní nasazení je opravdu příšerný když to porovnam s LHGckem. To že musís sundat dekl aby ses dostal ke kabelu je to nejmenší. Pokud to nemusíš dělat zajištěnej na stožáru XY Metrů nad zemí samozřejmě. Ale nalejme si čistého vína u nasazování toho ubnt jsem si taky zanadával 😆 aspoň že už to je pak natrvalo.
pgb Puski a nasazení origo af60lr deklu je úplně lehoučký ... Za to stojí si to z toho ui storu objednat originál - mají je skladem za 26e
Puski pgb ano je to lehoučký, mě to tam prostě nechtělo za boha zaklapnout, trochu gryf to chce taky (nebo jsem prostě levej 😆). Jenom se mi moc nelíbí že ty jednotky jako takový mají otevíráni dost naprd. Občas to nejde ani pořadně otevřít (kór v zimě se zmrzlyma prstama) a když přidáš trochu násilí tak hrozí že urveš ty pacičky uvnitř a už to prostě pořádně nezavreš. Když to urves u Jirouse tak to prostě zavřeš deklem, tady máš smůlu.
gemb Kedysi sa na kazdu montaz bastlila scame krabica, prechodky, pajkovali "poe" zdroje, tahali koaxialy na panelku 2,4ghz a nejako sa to davalo...takze nejaky jrc radom na par srobov namontovat snad nemoze byt problem.
ikre Řeším to vodotěsnou RJ45 spojkou a metr kabelu do AF nebo LGHčka. Prostě namontuju na stožár s radomem a kusem kabelu se spojkou a do ní zapojím kabel.
3com U nás ten orig UBNT Cover nikde skladem není. Co třeba na Slovensku? Jaký je tam nejlepší shop na síťové prky tak jak třeba u nás i4wifi nebo Discomp???
jcltm Puski Sklad v ČR pokud vím nemají, posílají to z Nizozemí. Nicméně to i tak občas přijde do druhého dne (posílají to jako expres přes UPS).
Puski 3com tak vidíš jcltm možná si to blbe pamatuju, ale šli mě 3 balíky. Jeden z Nizozemska, jeden z Německa a třetí z ČR (asi 60x Litebeam). Ale už to jsou asi 2 roky. Ale je fajn že to prodávají i takhle "ofiko" dost věcí tam seženeš, včetně Unifi.
3com Tak to dodání Radomů bude asi rychlá věc. Včera pozdě večer objednáno a zaplaceno. Dnes v 8:00 mail, že objednávka byla vyřízena a v 17:00 mail od UPS, že byl balík přebrán do přepravy. A odesláno to je z: Eindhoven, Netherlands
jcltm miract To je takový problém si je objednat? Vždyť je to v rámci EU, normálně dostaneš fakturu v EUR.