stepan_benes mac78 mac78 Přesně Martine, buď může člověk brečet na fóru jak je svět nespravedlivej a nebo zvednout zadek a něco udělat.
stepan_benes Spíš by mě zajimalo co kde aktuálně TM zákazníkům nabízí. Mám zprávy z několika lokalit že aktuálně chodí po lidech s cenou 149 Kč na optickým Internetu a k tomu TV za 99. Tedy balík za 249 Kč a jsou ochotni podepsat závazek ceny dva roky. Zajímalo by mě jestli to jedou plošně a nebo je to jen lokální nabídka (i když už vím o 3 celkem rozsáhlých lokalitách).
laibir stepan_benes To jsou ty dotace na výstavbu. Normální firmě, která to postavý za svý, se to nemůže vyplatit. Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte, ale dotace ve sféře, která má zdravé konkurenční prostředí, udělá v této oblasti monopol.
pintero stepan_benes Hele já se tomu vůbec nedivím, že to nabízí za tyhle peníze. Když si vezmu takový Prachatice, kde TM zakopal optiku před 2 lety (prakticky jen paneláky a bytovky), tak v tom paneláku je zadrátováno 6-7 poskytovatelů, co nabízí 100-1000 Mbps za 250 kaček. Z jakého jiného důvodu by ti lidi měli přecházet na TM optiku, než z finančního ? Něco jinýho je optika na vsi pro rodinný domy, ale v panelácích to šlape, lidi nemají důvod přecházet.
midnight_man U nas robili to isté...všeliake kecy o predajoch firmy a prechode k nim..a pod...biele košele brigadnici z BA..sopliaci ktorí kasovali 50€ za podpisanu zmluvu 🙂 .....nenapadnutelne, externa agentura....hold takú dobu žijeme!
stepan_benes pintero já se tomu taky nedivím, na jejich místě bych dělal to samé. Mají dost dalších služeb, aby si na zákazníkovi zisk vygenerovali a pokud jich budou mít pár za kladnou nulu, taky neumřou. Jen se zajímám zda to dělají plošně a nebo mapují konkurenci a tý se lokálně přizpůsobují (pak mě zajímá kde).
pcwifi no tady hraje pak TM do karet Tripple Play... net za nula prt, to same na pul roku TV a pausal o xx % levnejsi s telefonem od 1kč. Bitva o ovecky se zacala, teda jiz davno. TM muze i z hlediska TV dost tahnout, jako jediny ma F1, NS 1-4 i PL... proste minimalne 15 sportovnich kanalu. Co ma SledovaniTV ? Velky prt pomalu.
gemb U nas to hojne robili v rokoch 2018 a 2019 kedy T cko postavilo najviac Poniek na dedinach. Prvy utok bol podomovym predajom a vzdy isli cestou roznych zliav a najviac ludi odislo kvoli TV. Trvalo to tak pol roka a potom to zabalili. My sme obisli celkom dobre, par ludi odislo ale solidny zaklad zostal....vynechali napr niektore strany na ulici tak sporadicky stale pripajame aj novych. Do extremov, ze by sa vydavali za inu firmu sme sa nedostali a nepocul som o takom pripade. Pokial utocili priamo na bezdratovych klientov tal vzdy oblbovali tym ako bezdrat vypadava v zlom pocasi a pod...par ludi na to skocilo ale len kvoli tomu, ze mysleli satelitnu tv...
stepan_benes Tak 250 Mbps za 120 káblí, 500 za 150 Kč a 1Gbs za 180 Kč, garance ceny na 2 járy. Potvrzeno z několika lokalit jak v Čechách tak na Moravě. Jo kam se hrabe Starnet ... P.S. Leták mám na stole, není to indivindy nabídka jednoho obchodníka ...
okoun hehe tyhle sliby o nějakých fixacích jsou k smíchu viz co se děje s energií, myslíte si že ve smlouvě nemají mikropísmem že když dojde k nepředvídatelné situaci na globálním trhu, že se cena nemůže změnit? 🙂 nebo známe takové to že 500Mb internetu za 100 Kč a modem stojí měsíčně 250 Kč.....
RandomUser stepan_benes Tak už rozumím tomu, proč mi operátorka na nějakém jejich supportu dá-li se to tak nazvat říkala, že až u mě bude optika tak se o tom určitě dozvím 😃 😃
star_gate jcltm Všichni asi víme, po kom jde TM cenou 😀 Slyšel jsem, že to je cílená kampaň proti hvězdářům
stepan_benes star_gate co jsem viděl, je to třeba i ve Zlíně, tam Starnet není. V Lounech sice je, ale má tam pár zákošů na bezdrátu, nic významnýho.
stepan_benes wwire je, ale ÚOHS nejednal ani v jasných případech margin squeezu. Ale za podnět by to stálo. Nějaká oborová asociace by to měla zvednout a trochu se s tím poprat ... Otázka je, jestli taková vlastně existuje 😉