basty My jsme brali z Ali fake jednokrokovou ct30. Je v pohodě. Akorát se dívám že už se moc nedá nikde sehnat.
midnight_man mam k ai9 original lamacku..poviem to tak ze ..lame ako sa jej chce 🙂 mozno este nemam grif? niektore zalomi tak ze to ani nechce zavarit..ine zalomi ok...alebo to zavari..ale je ocami vidiet na tom zvare ze to bude kusok problem.....zvaracka ok..ale lamacka do kosa.
milan_zelina Mám nepoužívanou Ilsintech Swift, (realizováno cca do 10 zalomení). Další lámačku mám ve svářečce, takže tu původní sebou netahám. Dám plnou záruku na vyzkoušení. Doklad případně vystavím (jsem plátce DPH). Cenu případně nabídněte do PM.
coolerman1 Toto nemá nikto odskúšané ? US $636.00 47% Off | K5 Fiber optic splicer Machine 6 motors Optical fiber welder splicing machine with VFL OPM tool kits touch screen https://a.aliexpress.com/_mqOMqjS
milan_zelina A jakou to má souvislost s tím, že někdo chce koupit lámačku. Nejsi trochu "mimo mísu", a nebo, že by reklamka.
mega_sat milan_zelina Ten set obsahuje i lámačku a za cenu dražší lámačky je i svářečka. Za mě užitečné info.
milan_zelina Tak proč je to v inzerci/koupě? ....."za cenu dražší lámačky je i svářečka" - No to bude asi kvalita.....
RandomUser Tak dneska dorazila lámačka, teď se podržte za 100kč (nějaké slevy tak byly) 😂 Funkčnost zatím neznámá, resp. láme to, ale nedokážu aktuálně říct jak moc dobře/špatně.
RandomUser tomasmrazek bohužel nemám svářečku. Pravdou je, že i dobrý 3D tisk vypadá kvalitněji než toto - toto je takové prostě laciné. Největší průser je, že to nemá ten pomocný držák na vlákno, takže dokud se nazavře ten hlavní tak tam vlákno nijak nedrží.
RandomUser basty je to dobrý lowcost no 😃 Uvidíme jak to bude chodit, ale moc šancí tomu nedávám, je to spíš tak pro srandu 😃