Zdravím, nemáte náhodou někdo na prodej zánovní lámačku na optická vlákna?
K: Lámačka optických vláken
Proc si neporidis novou mas tam novy nuz neresis blbosti kolem zanovne kdy nevis presne kolik ulomeni na pozici mas vzdyt stoji kolem 15 k ty z nejdrahsich?
Vyzera ze funguje. Prisla za 11 dni
https://m.aliexpress.com/item/4000083810096.html?spm=a2g0n.order_detail.0.0.322ef19cwh5WG7
dobe zalomene vlakno je polovica uspechu..osobne by som asi nesiel do tej cinskej...ci?
- Upraveno
midnight_man já mám objednanou nějakou za dvě stovky tak uvidíme
ale jen pro domácí použití no
- Upraveno
midnight_man Ja si varim len pre seba, vsetko mam cinske a nevadi mi to. Doteraz som fungoval s lamackou co bola pribalena ku ai7. Sralo ma na nej ze nema smetny kôš na vlakna tak som si kupil tuto.
Posuniem ju kolegovi co robi domace pripojky kde davame mechanicke konektory nech hlada on popadane vlakna u zakaznikov .
Mam aj laser source/opm na 5 vlnovych dlzok za 17€ a tiez funguje.
Když jsem na jaře kupoval svářečku ai9, tak jsem na Aliexpresu koupil zvlášť lámačku
https://www.aliexpress.com/item/1005003032148157.html
Nicméně ta zvlášť koupená zalamuje mnohem hůř než ta originál přibalená k ai9, která má i koš na vlákna.
Ta z aliexpresu nemá ani použitelnou vodící drážku na vlákno.
Ta AUA-60C od Tula vypadá dobře.
My jsme brali z Ali fake jednokrokovou ct30. Je v pohodě. Akorát se dívám že už se moc nedá nikde sehnat.
mam k ai9 original lamacku..poviem to tak ze ..lame ako sa jej chce mozno este nemam grif?
niektore zalomi tak ze to ani nechce zavarit..ine zalomi ok...alebo to zavari..ale je ocami vidiet na tom zvare ze to bude kusok problem.....zvaracka ok..ale lamacka do kosa.
Mám nepoužívanou Ilsintech Swift, (realizováno cca do 10 zalomení).
Další lámačku mám ve svářečce, takže tu původní sebou netahám.
Dám plnou záruku na vyzkoušení.
Doklad případně vystavím (jsem plátce DPH).
Cenu případně nabídněte do PM.
Toto nemá nikto odskúšané ?
US $636.00 47% Off | K5 Fiber optic splicer Machine 6 motors Optical fiber welder splicing machine with VFL OPM tool kits touch screen
https://a.aliexpress.com/_mqOMqjS
A jakou to má souvislost s tím, že někdo chce koupit lámačku. Nejsi trochu "mimo mísu", a nebo, že by reklamka.
milan_zelina písalo sa aj o zvarackach tak som rozšíril téma
milan_zelina Ten set obsahuje i lámačku a za cenu dražší lámačky je i svářečka. Za mě užitečné info.
Tak proč je to v inzerci/koupě?
....."za cenu dražší lámačky je i svářečka" - No to bude asi kvalita.....
Tak dneska dorazila lámačka, teď se podržte za 100kč (nějaké slevy tak byly)
Funkčnost zatím neznámá, resp. láme to, ale nedokážu aktuálně říct jak moc dobře/špatně.
Vypadá to jako vyrobené na 3D tiskárně. Kvalita lomů by mě také zajímala.
Ty voe, tak toto je lowcost uz i na me )) s tim bych nechtel delat
tomasmrazek bohužel nemám svářečku. Pravdou je, že i dobrý 3D tisk vypadá kvalitněji než toto - toto je takové prostě laciné. Největší průser je, že to nemá ten pomocný držák na vlákno, takže dokud se nazavře ten hlavní tak tam vlákno nijak nedrží.