Díky za názor, mám podobný, ALE…
1/ Takže by blesk nesmahnul všechny zařízení v sérii ?
2/ Jak dostanu ten Terminátor, když už tu službu mám?
Podpora Dobrej point-na AVM byla i po 15 letech možná víc… A hlavně taky velký komunity na různý alternativní fw, Myslím si že tehdy byly daleko lepší než na nějaký openWRT…
A ofiko fw lepší než na nějaký TP link, kde mají verze V1 až 15 a vzájemně nekompatibilní firmware Takže jsem se setkal s tím, že když jsem chtěl Novější tak jsem musel prohledat asi 15 jazykových verzí webu než jsem ji našel (prostě binec v FW)…
Ale jinak díky za názor, ono v určitým věku už prostě nechceš všude tahat kabely a mít prodlužku s rozdvojkama a 3 Různě vypadají 3 krabičky jak píšeš, jestli rozumíš… A k tomu je ještě průběžně upgradovat, nastavovat, cokoliv, čímž nevylučuju že v rozlehlým domě to nemůže být efektivnější řešení, ale pro byt 30m2 To může být zase jinak, takže nehodnotím když neznám detaily rozhodovacího procesu..
Ps: jinak ten AVM kombajn 7390 bral cca 10W, Mně šlo hlavně o neefektivitu při 3 zařízeních protože tam jsou určitý komponenty shodnými a třeba 25% odhaduju, že bude propáleno zbytečně