Petzl pořád zamrzl v době 802.11n. ti mají u čelovek za 3000kč micro USB.

Např. NAREX hl 400 nenabiji z c-c nabíječek. 😡

Vím že tě to nepotěší, ale myslím že takovou nenajdeš, taky bych takovou rád. Zatím jsem ale vcelku spokojený s čelovkami z Ali za stovku. https://www.aliexpress.com/item/1005002776033084.html
    Koupil jsem jich už desítky v průběhu let z různých shopů a všechny doteď fungují co vím. Nabíjení přes microUSB stejně jako všechna levná elektronika, bohužel. Co jsem kdy měl takto s USB-C tak tam chyběl odpůrek pro nabíjení z PD nabíječek... U verze bez senzoru je intenzita plynule nastavitelná podržením tlačítka.

basty Problém je u PD nabíječek, chybí tam jeden odpor, s trochou šikovnosti by to mohlo jít dobastlit...

Podívej se na Elwis lighting. Používáme od nich čelovky, ručky, malé "propisky" do kapsy a jsme absolutně spokojeni.
      Mají v nabídce i CRI95+ produkty, takže například svícení na vlákna při vaření super a bez zkreslení barev.

jcltm Alika jsem doufal ze nebudu potrebovat. Podivam se. Diky

basty používáme starší verzi ELWIS CATCH H430R ještě s li-ionkou s microUSB a proměnou šířkou světelného kuželu, stejně jako bývá u China čelovek.
        Kupujeme v ELKOVu, ale myslím že to oficiálně prodávají pod NG, kód mají začínající NELW myslim.
        Za nás můžu s klidným srdcem doporučit. Elwisky příště fungují.

petrbacina ted na eshopu uz nemaji zadnou... Jasny chapu, vypadaji dobre, ale micro usb fakt ne dneska...

iTomB sakra, vypadaji pouzitelne, byt teda uz je to cena, kterou za celovku je dost, ale micro USB...

basty hele ja uz koupil milwaukee za dost, mam dobre ceny 😃, takze to uplne neresim. Proste libi hodi koupim a jsem spokojenej 😉
            Pouzival jsem Petzl Tikka XP2, ale pak jsem parkrat svitil a znicil nabijeci baterky, zadna ochrana proti hlubokemu vybiti. Takze jsem volil neco jineho, co se vypne, ochrani atd. ...

o 6 dní později

Ještě bych zmínil jednu důležitou vlastnost, kterou bych od čelovky požadoval já - možnost nahrazení interní baterky běžnýma baterkama. Mám takovou a parkrát mě to už zachránilo. Když člověk zjistí, že zapomněl nabít, tužkovy vždycky někde najde...přinejhorším v nejbližším obchodě.

📡 Telekomunikace.cz