kozlicek Hele ono to bylo tak že tam při nákupu byla zvýhodněná cena 25kč místo 239kč, ale NIKDE nešlo najít, že to je jen na 1. měsíc. Takže ano, jsou to šmejdi..
Mi předplatné končí zítra tak uvidíme co vymyslí 😃

Doporučuju předat ČOI, klamavá reklama jak vyšitá.

A co jste čekali. To smrdělo od samého začátku

Puski upřímně, nic 😃 ale chtěl jsem to aspoň vyzkoušet 😃

jo taky me vypnuli a uz tam mam jen moznost 239/mesic a smytec. Tak jsem udelal novou registraci, ale tam je jen 15 dnu free.

Přiznám se, proti O2 TV nic moc. Na tv spíš nekoukám. Mám od O2 internet, tedy i základ tv zdarma 1*, podle infolinky se dá rozšířit na 3 za kilo měsíčně.

Zvolte si dobu předplatného

1 měsíc
      3 €
      Připojit

3 měsíce
      9 €
      Připojit

6 měsíců
      18 €
      Připojit

12 měsíců
      36 €
      Připojit
      Ja kdyz kliknu na předplatne tak tam mam tuto nabídku.
      Zkoušel jsem přes vpn jine země a v Chorvatsku Rakousku Nemecku to nejede je tam jen par zpravodajskych programů.

Dokonce i pro mně výše uvedené je nabídka přes pc. V mobilu v aplikaci mám to roční předplatné za 1099kč tj.cca o 200kč dražší.

jezdec mám pocit že TV nespadá do ČTU ani do ČOI

Klamavá reklama spadá pod ČOI. Tahle lživá nabídka rozhodně klamavá reklama je.

o 21 dní později

Neseriozní parta, pohovor na zaměstnání jak s debily, překladatelka HR ani neumí mluvit, pletla pojmy a vytvářela zmatek v komunikaci, čímž si asi sama pro sebe vytvářela poučku a její potvrzení - Ha ! nachytala jsem ho na slovíčku ! - místo věcného pohovoru o znalostech atd. Slíbili poslat kódy k nastudování problematiky, nic neposlali. Nenechali na sebe ani jejich vedoucí ukrajinec žádné spojení, ani telefon jen email. Na něj jsem jim poslal stížnost, že nic neposlali a že jsou neseriózní, protože mimo jiné mohli aspoň naspat, že se situace změnila, důvody, anebo odmítnutí na rovinu. Místo toho ticho po pěšině, nic. Totální ignorance. Z toho se dá vyvodit jejich přístup - zajímají je jen peníze, komunikace na 5. Vykašlat se na takové nabídky a projekty - když poznáte pozadí. Ukr shit.

o 10 dní později

Slávna ukrajina...................................poradil mi to známy, keby som vedel kto je za tým tak ani klik......nech idú do péčka zmrdi, to akože 7 eur mesačne jak HBO a filmy si musíš platiť? a VOYO má 6 eur mesačne?.....proste veľké PÉEEEEEEEEE....či.

frambueso co má váš post společného s chodem této služby? Cenu snad vidí každý, ale chod se z letáku nedá poznat a ten jediný nás zajímá. 😅

pepulis tak já asi vím kam tím míří - pokud to stále s cenama mají stejně, jako v té době, kdy jsem tomu obětoval 1€, tak se klidně mohlo stát že to tam nikde napsané neměl a "natáhli ho".

Neviem čo riešite to čo tá sluzba ponuka za tu cenu je vporiadku , neobmedzujú zariadenia ako ini operátori ,140 programov , 7 dni archív ( funguje ďaleko lepšie ako na Skylinku ),cena , aplikácia funguje rýchlo .

Navic (zatim) neni problem si udelat kazdy mesic a pul novou registraci a 25 Kc. Koukam ze uz to tam doplnili - "potom 239 / mesic"

📡 Telekomunikace.cz