viktornovotny 🙂, asi ne (doufam) ale uz tu byly takovy tendence ze poslou vsechny poskytovatele k sipku... 🙂

tron Ale není to oproti ostatním platformám stále dost výhodné?

basty Jako nenapadlo by mě to nabízet zákazníkům, ale v porovnání cena x programová nabídka, tak mi to přijde fajn, i kdyby to sem tam mělo nějakou mušku v podobě krátkého výpadku nebo tak.

Na parabole jsem našel : Sweet tv se rozšiřuje
    3 programy od Nickelodeon, Duck TV HD, Paramount ntw. HD, 7 stanic od MTV

tron Je to vůbec někde na tom webu uvedeno?

Kdybych se proklikal dál až na platbu, dozvím se něco o dalším měsíci za plnou palbu?

Já na svém účtě mám předplatné za 25 Kč, nicméně tam se to netváří nijak, jako že by se to mělo obnovit za víc... i kdyby to zkusili, tak na to nemám na virtuální kartě prachy, sorry jako...

Za tie peniaze ? A ak chceš byt partner tak 3€ mesačne paráda

o 7 dní později

m4rk3J
      tak snažili se.. 😃
      Po celou dobu se nikde nedalo najít, že by se to mělo obnovit za tuto částku, ještě 1.2. to ukazovalo v podrobnostech zvýhodněnou částku 25 Kč / měsíc.

Dnes už tam je jiný banner:

Image removed due to the lack of support for HTTPS. | Show Anyway

takze oni se snazili z tebe vytahnou 239 misto uváděných 25kc...? pokud jo, tak sou to pekny smejdi.....

kozlicek Hele ono to bylo tak že tam při nákupu byla zvýhodněná cena 25kč místo 239kč, ale NIKDE nešlo najít, že to je jen na 1. měsíc. Takže ano, jsou to šmejdi..
        Mi předplatné končí zítra tak uvidíme co vymyslí 😃

Doporučuju předat ČOI, klamavá reklama jak vyšitá.

A co jste čekali. To smrdělo od samého začátku

Puski upřímně, nic 😃 ale chtěl jsem to aspoň vyzkoušet 😃

jo taky me vypnuli a uz tam mam jen moznost 239/mesic a smytec. Tak jsem udelal novou registraci, ale tam je jen 15 dnu free.

Přiznám se, proti O2 TV nic moc. Na tv spíš nekoukám. Mám od O2 internet, tedy i základ tv zdarma 1*, podle infolinky se dá rozšířit na 3 za kilo měsíčně.

Zvolte si dobu předplatného

1 měsíc
            3 €
            Připojit

3 měsíce
            9 €
            Připojit

6 měsíců
            18 €
            Připojit

12 měsíců
            36 €
            Připojit
            Ja kdyz kliknu na předplatne tak tam mam tuto nabídku.
            Zkoušel jsem přes vpn jine země a v Chorvatsku Rakousku Nemecku to nejede je tam jen par zpravodajskych programů.

Dokonce i pro mně výše uvedené je nabídka přes pc. V mobilu v aplikaci mám to roční předplatné za 1099kč tj.cca o 200kč dražší.

jezdec mám pocit že TV nespadá do ČTU ani do ČOI

📡 Telekomunikace.cz