To vypadá na expandující ukrajinskou OTT službu.

Historie
Společnost byla založena 19. prosince 2017.[9] V roce 2018 byla vytvořena vlastní aplikace pro Smart TV, Android a iOS.[zdroj?]

V lednu 2019 společnost podepsala smlouvy s různými ukrajinskými filmovými studii a ve videotéce sweet.tv se objevily ukrajinské filmy ze skupiny Film.ua (filmy ze série Bláznivá svatba, Bláznivá svatba 2, Bláznivá svatba 3 atd.) a filmy z menších filmových studií, včetně Wild Field, Rooms[10], Unreal KOPets, Atlantis atd.

V listopadu 2020 podepsala společnost novou přímou dohodu se společností Sony (distributor na Ukrajině - B&H) konkrétně pro území Ukrajiny, nikoliv SNS, a podle této nové dohody sladká. tv mohou nyní předplatitelé sledovat premiérové filmy Sony Pictures s ukrajinským dabingem v rámci svého předplatného a bez dalších poplatků; sweet.tv se stala první ukrajinskou službou VNV, která zpřístupnila mediální knihovnu Sony Pictures s legálním ukrajinským dabingem."[11][přidružený zdroj][12][přidružený zdroj]

V lednu 2021, společnost podepsala novou přímou dohodu s Disney (distributor na Ukrajině - Kinomania) speciálně pro území Ukrajiny, ne SNS, a podle této nové dohody, sweet.tv předplatitelé mohou nyní sledovat premiérové filmy Disney Pictures s ukrajinským dabingem jako součást jejich předplatného a bez dalších poplatků.

V březnu 2021 podepsala společnost novou přímou dohodu se společností CBS (divize mediální korporace NBCUniversal) speciálně pro území Ukrajiny, nikoli Ruska/SVS, a podle této nové dohody mohou nyní předplatitelé sweet.tv sledovat seriály CBS s legálním ukrajinským dabingem, který společnost vytvořila na vlastní náklady v rámci projektu Hollywood Ukrainian.[14][neobjektivní zdroj][15][neobjektivní zdroj].

V roce 2021 se SWEET.TV dostala mezi 30 nejúspěšnějších ukrajinských značek v historii země podle publikace "Vlast Deneg"[16].

Ta nabídka je hoooodně zajímavá! No nic jdu testovat a hledat tu "hvězdičku" 🙂

Horší jak 4net to snad nebude 🤣😂🤣😂

Mně tam chybí Discovery, ale pro někoho, kdo na Discovery/Eurosport nekouká, je ta cena úplně super. Navíc je to možné otestovat, takže si to můžete vyzkoušet a pak případně zrušit. Nabídkou mně to připomíná LepšíTV, taky za super cenu a taky bez Discovery.

Zkusil jsem ze zvědavosti trial. Vypadá to docela fajn. Jen mám pocit, že tam neumím zapnout titulky (Film Europe).

díky za tip! 😃 ...už jsem rozdal přístupy k testování

tady jede každý klient za sebe, nebo mají nějakou možnost centrální správy pro ISP, ve stylu sledovanitv apod.?

Tady už ani nemůže být prostor pro marži partnera. 🙂

A data jedou ze zahraničí, tak s tím počítejte. Testoval jsem krátce a během jediného filmu se 4x objevily artefakty v obrazu.

za tu cenu ...ked to zacne mat tisice userov to podla mna niekto zacne riesit...prečo je to také lacné...a skončí to 🙁

A e-mail ani nemusí existovat, stačí si vymyslet cokoliv, co má tvar e-mailové adresy a nějaké heslo…

Zjišťoval někdo, jaké budou možnosti platebních kanálu, až zarazí testovací režim?

viktornovotny no jestli myslel pulku penez od klienta, tak to sice zni super, ale jak ekonomicky je to udrzitelne fakt nevim

📡 Telekomunikace.cz