S tou internetovou TV sa nam nejako vrece roztrhlo. U nas na servise uz mame okrem pomaleho, vypadavajuceho a nefunkcneho aj nove druhy zavad internetu. Seka nam internet, rozpadava sa nam internet a internet nam kockuje 🙂

coitus
    Souhlas :-)
    Vůbec neví od koho tu TV má, nikomu nic neplatí, manželka v pozadí že něco od skylinku, bastlil to známý. A jak je hnusně tak se to seká. Případ ze včera. A volá že špatný internet. Ani tam nejdu, abych se něco nekalého nenaučil.

o 19 dní později

Za mňa úplná TOP-ka. Už pridali dokonca aj EuroSport 1 a 2 a takisto aj Discovery kanály, ktoré tu niekomu chýbali. Na Slovensku (resp. pri použití SK IP adresy, napr. cez VPN) je dokopy 128 kanálov. Za 3 euro mesačne, resp. 25 euro ročne (kupoval som cez zľavový portál) za mňa bezkonkurenčné. Funguje to parádne na mobile, tablete, v smart TV aj na webe (sledovanie cez web nefunguje pri použití VPN). Už to nejaký mesiac používam a zatiaľ fakt spokojnosť. Je to naozaj zaujímavé, lebo ak zmeníte IP adresu, tak máte zrazu prístup k úplne inému balíčku určenému pre inú krajinu. S SK IP adresou SK kanály, s CZ zase CZ kanály a s HU zase maďarské kanály. S kvalitnou VPN za menej ako 1 euro mesačne to je absolútna bomba.

Tak to není moc dobrá zpráva.Nezkoušel to někdo jak to funguje v zahraničí?Rád bych aby mi jela česká nabídka po celé evropě jak u jinych služeb a ne podle přihlášení z ip adresy me dovolenkové destinace.

midnight_man

midnight_man a někdo dokáže nabídnout IPTV za levnější než sledovanitv? Jenom se ptám, sám jsem to nezjišťoval. Co Kuki apod., tam jsou ceny menší?

Jinak sweet má podle pár zákazníků kde jsem to dal, pry, trošku horší kvalitu.

pepulis a někdo dokáže nabídnout IPTV za levnější než sledovanitv?
      hvězdonet ? TV RODINA - Za 119 Kč / měsíc, více jak 70 stanic, TV archiv až 7 dní zpět, Nahrávání pořadů v délce 80 hodin, Pro 4 zařízení současně.....

U sledování TV to samé vychází od února přes 200 s DPH....

predajna cena zakladneho balicku na SR bude od februara u nas okolo 7€ s DPH....zdrazovali cez rok.....a teraz ešte toto. Ludia budu z toho nervozni....

• gemb replied to this.

midnight_man lenze nemozes sa cudovat...naklady idu hore. Zrovna sweet tv a dalsie obdobne sluzby za 2 ci 3€ to nemozu snad ani legalne prevadzkovat.

to je fajn...problem zacina ked ti to mobilkar pospaja s paušalom, telkou, netom....a ty len za zakladny net s TV pytas skoro 20E 🙂

pintero starnet má ale vlastní platformu a koupit ji pro ne jejich zákazníka nemůže, takže tohle nepovažuji za konkurenci sledovanitv. Bavme se o Kuki, lepsitv, vodafontv, Skylink TV apod., prostě ty služby které můžu nakupovat i já. Tam ta cena nižší nebude. Možná jen skončí doba, kdy to budeme řešit my a necháme na zákazníkovi, ať si nakupuje co chce, aspoň mi s tím ubude práce.

Jinak já jsem zákazníky informoval o změně ceny v srpnu, následně v listopadu a pak v prosinci a je pravda že někteří sledovanitv zrušili, ale šlo o ty, co to moc nevyužívali.

Má to spoustu porodních bolestí, třeba se mně nedaří přihlásit přes web, v aplikaci jsem zadal jméno a heslo. Když dám vygenerovat nové heslo, tak mně přijde email v ruštině, ale heslo nepřijde, ale možná skončí ve spamu.
          No a rozhodně to GUI je úplná tragédie, v tom se se sledovanitv nedá vůbec srovnávat. Snad na ovládání zapracujou, nemám nejmenší problém sledovanitv zrušit a přejít někam jinam.

Dnes jsem si to aktivoval a aplikace pro androidtv beha pekne, prepinani prakticky okamzite. Ma to nelogicke zpetne prehravani, ale jinak je ovladani pohodlne a zvyknou te na to da. V zakladu novasporty, eurosporty atd. Otazka je jak to bude s cenou. Pise mi to 75Kč, ale standardní cena by asi měla být přes 200,-

Aktivoval jsem, jak se tu objevilo info. Proti O2 TV to má na pohled horší kvalitu, asi 4 dny třeba místo ČT24 byly jen pruhy. Náhodně 2-3 programy " kostickuji", jako když je špatný signál . V tu samou dobu ostatní v pohodě. Na různých tv, v tu samou chvíli, vždy na Chromecast 4 , jak normal, tak verze HD.Připojení přes VDSL s dostatkem volné kapacity.

jj problem s programama CT je tam vcelku casto. za poslednich 14 dni jsem se parkrat prihlasil a polovicka programu CT jenom preskakovala

📡 Telekomunikace.cz