ČT kanály se v poslední době serou i u Interaktivní TV a to poměrně dost často. Poslední problém přímo v živém projevu předsedy senátu. Ideální čas
sweet.tv - netestoval jste to někdo?
Za mna celkom spokojnost android tv app obraz slusny
dnes za 25 Kc / mes
dnes za 25Kč ale s dovětkem, že po měsíci za 239Kč /měsíc ... docela palba
- Upraveno
Ja mám všude 3 eura měsíčně v případě předplatného x počet měsícu max 12 za 36 euro .
:-)
Tak jsem si předplatil těch 12 měsíců za cca 900kč tak snad to vydrží celý rok.
- Upraveno
martas00 mi to ani na tu cenu nepustí. Buď 25kč nebo mi to dává free 30 dní jako novému uživateli
- Upraveno
Dělal jsem to na pc v profilu jsem klikl na předplatné nabidlo mi to 7euro za měsíc to jsem odklikl že nechci a znovu šel na předplatne a chtělo to 3eura na měsíc a když jsem klik předplatit hodilo mi to dalši varianty co jsem psal.
martas00 hmm zajímavé, zkusím. Každopádně psal jsem jim na chat zákaznické podpory ohledně toho jak dlouho trvá těch 25kč. Zatím bez reakce
zkus se tím proklikat. Na telefonu mi to upředplatneho na 12 měsíců ukazuje částku 1099kč nevím proč maji všude jiné ceny tak snad ti to vyjde.
To je strašná bojovka. Různé ceny, různé nabídky různým lidem. Začínám z toho mít špatný pocit, jako by to dělaly děti... Taky jsem psal operátorům - ač jsou údajně online, zatím bez reakce...
tron bohužel nemám SK VPN, ale tam to bude určitě taky jiné
No já mám na chatu Alexe už hodinu, ale zatím stále nic.
tron no je to celé takové "zvláštní" s těma cenama, ale tak počkáme jestli neodpoví
- Upraveno
tron Tak jsem jim těch 25kč dal tak uvidíme. Ale docela mě zarazila platba - mají tam pouze IBAN, OK, pohoda, ale jak jim mám poslat přesně 25kč na SK účet
1,013376570733685 € mi fakt banka nevezme a zároveň to můžu poslat jen v těch eurech
- Upraveno
Slevomat na pul roku za 399
[https://www.slevomat.cz/akce/2018286-predplatne-internetove-telelevize-sweet-tv?utm_medium=organic&utm_source=google#7321388)
Nejak nemam cas to zkouset. TV nemam a na PC radsi pouzivam sosac. Co jsem si vsiml, tak je rychlejsi prepinani kanalu na webu nez ma sledovanitv. Mam uz totalne zabrzdeny PC, tak problem muze byt u mne. Ale sweet se mi prepne za cca 1 sec a sledovani za cca 5 sec.