hapi Ano může to být na reklamaci, ale jestli si vzpomínáš tak CubePRO kernel failurem trpělo od vydání. Ty první verze 7 vůbec nechodily dobře. Kernel Failure každou chvíli. Pak se to postupně zlepšilo ale ani v 7.12.1 to ještě není 100% opravené. Od té doby co tam je 7.16 tak uptime několik dní bez failure. Čili za mě to prostě jen softwarově opravili
MK cube sa/pro 60G - verze stable ?
no rukama je spíš myšleno chování obecně k jednotce než se namontuje. Umím si představit že tam pomačkáš na ten tubus nebo předek u SAček a těsnění povolí. Včera kolega nesl Wave AP v jedné ruce s 50cm výložníkem za třmeny. Jak myslíš se to vypadalo když sem si to na střeše převzal? Jemitofukosti je všude dost.
- Upraveno
hapi to mas pravdu ale uz je to po 2r... cize reklamacia padla... a toto nam to vyriesilo...
a preto stale hladam v change logu nejake zmeny vo w60 ale od 7.11 tam ani slovo tom nenajdes.... a vazne si myslis ze toto riesi kernel? tam staci vazne len ked zakazem wlan a znova povolim a sektor si to prepne a zrazu sa napoji aj ten co sa predtym odpojil a nemohol sa napojit... Tam mi pride skor problem pri tom auto prepinani sektorou ze to pocasie sa zhorsi on si da iny sektor a pak uz je pocasie ok mal by sa napojit aj ten horsi a jednoducho sa nepripoji bo mu neda ten sektor co by to malo mat ale ako nahle len zakazes a povolis a znovu ho donutis vyskusat sektory uz si to da ok... je to veru cele divne ale neprisiel som na to preco... a keby som to musel restartovat mozno by som este povedal ze kernel ok ale vravim tu nam bezia sektori uz rok a jedine co sa robi je len zakaz a povolenie toho wlan raz v noci..
@crazyape hmmm ty si ma teraz chytil... takze vravis aj tam kde si mal uptime rok a sem tam padala 60 na ap sektoru ti to vyriesilo padanie slabsich klientov co maju signal okolo -68? lebo vravim mne kernel vobec nepada ide to rok ale to ked sa zhorsi pocasie a zas da spat tak to padanie wifi ako pises to ma stale na 7.11 stve vravis ze tebe sa toto poriesilo na 7.15 ? teraz tam mas co az?
ty připojuješ klienty na -68? aha, to my neděláme.
hapi hej ked je to treba a maju separatny aktivny backup nevidim v tom problem...
pedro4444 já jsem ti na to odpověděl hned v prvním příspěvku. Klidně ti to tu nápisu znova. Ano update na poslední stable
už par problemu vyřešil. Netvrdím ze všechny, ale vyřešil. A to, ze se ti někdy jeden klient odpojí a je potřeba bliknout rádiem aby skočil zpět u mě způsoboval fakt, ze sem měl někoho na AP mimo těch 60 stupňů co to vyzařuje. Když sem ho odpojil a hodil na vedlejsi(správný) sektor tak už to nedělalo.
crazyape ok diki si ma nahovoril pojdem jedne bod vyskusat a hodim tam 7.16.1 som teda zvedavy ci sa to tam upravi
tak jaky je vysledek? Pomohla nova vrze?
- Upraveno
Rox169 este som sa k tomu nedostal... dam vediet..
@crazyape este otazocka lebo mam tam teraz 7.11.1 ked dam klientom 7.16 tam na 5 ghz uz je ten novy balicek alebo sa mylim? pretoze ja 5 ghz backupom nejdem na cube lebo to ma slabu antenu ale na netmetal a ten nemam na 7.16.1... cize ak dam cube klientov na 7.16.1 tak sa asi na 5 kovy bod kde bude 7.11.1 nepripojim ci? kedze tam uz je ten iny balicek wifi na 5 ghz?
diki za upresnenie este