no silnější možná máš, ale tohle je určitě pevnější/pružnější a jen tak to nepolámeš!
Kabel na zafukovani - hladky/vroubkovany
To 2vlákno má průměr 1mm. Prodává se to po 5000metrech v bubnu(není potřeba ani odvíječ). Cena kolem 4,- Kč bez DPH /metr.
Díky konstrukci to omotáš kolem malíčku a nic se tomu nestane!
Jinak vlákna jsou tam 4, jen dvě jsou značená(certifikovaná) a další dvě jsou průhledná bez barvy, aby to melo konstrukci do čtverce. Celé je to obalené v takové hrubé pryskyřici, aby to mělo co nejmenší tření.
Něco podobné mají i na https://www.ma-fia.cz/opticky-vlaknovy-svazek-2vl-sm-9-125-g-657a1-1-1mm-p29991/#gallery
Cenu tam vidím 4,20,- Kč bez DPH.
- Upraveno
presne...aj ten zcomax 1,8mm co som spominal, je krehky. Omotat okolo prsta nejde. Fibrain je v tomto uplne zlaty...proste sa to nezlomi a da sa to omotat okolo prsta bez poskodenia. Taky 1mm kabel by som sa bal aj do zafukovacky dat nakolko ten pritlak koliecok by ho asi zdeformoval...
Muzete vzit schvalne nekdo vzorky na vigvam, kdo tam jedete? Celkem zajimavy ofs accubreeze.
Dik iTomB
- Upraveno
Zmíněné vláknové svazky používá ČEZ a myslím že i CETIN. Je to prostě žluty ohebný "buffer" s hrubým povrchem, jako kdybyste to obalili v skleněných střepech.
Buffer bych to nenazýval, není to žádná trubicka, ve které jsou vlákna. Já už na Vigvamu bohužel jsem, tak ze vzít vzorek nemůžu,ale podle mě zde bude jak OFA tak mafie a ti možná budou mít něco s sebou.
Jakou zafukovačku na ty vláknové svazky používáte?