kozlicek bicouncz heh sobota odpoledne.... sla zacne bezet az min 2 hod po upozorneni a pak vyjezd technika z praglu, takze az vecer.... a nedivil bych se tomu ze maj zasekly box (cisco) nekde na popu... za ty prachy co neustale kazdej rok zvedaj super sluzba... (v negativním smyslu)
svestka kozlicek za mě reagují vždy v pohodě. V této lokalitě berou optiku od Cetinu, tím pádem ta oprava asi není až tak na nich.
bicouncz Jj jsou to ty nové haly. Výpadek byl do cca 21:00..Údajně překopnutý kabel, ale...No budiž:-) Byl to první výpadek za rok...Jinak jim to šlape spolehlive.Nevim presne kolik za to zakaznik plati ale levne to rozhodne nebude;-)
svestka bicouncz no kdyby bylo potřeba, máme tam vlastní trasu s kapacitou cca 200Mbits, rádi se trochy zbavíme
hapi cetin nepadá 10x za rok. A co si budem, cena konektivity je naprosto zanedbatelná v porovnání s ostatními náklady na síť.
kozlicek hapi no pokud ti kazdej rok zvednou cenu o 15proc. vymluvou na cenu vlaken, pronajmu kde si cosi, cenu elektriny,atd. tak uz to dela hodne....
okoun hapi nevim jak kde ale nám cetin 10x za rok určitě padne, sice to jsou krátké výpadky ale rozhodně dial padá méně...
hapi okoun sorry, špatně jsem to napsal, chtěl jsem říct že cetin padá 10x ročně a kolikrát na delší dobu než pár sekund/minut.