AF60LR mi ukazuje spotrebu 5,7W. Dovolim si nahrubo zratat 12Wx24hx14dní nezasvieti slnko ani na 1 minutu tak potrebujes 4000 W energie to je 333Ah pri 12V, alebo 83 pri 48V.
Dal by som tam len 2x af60lr. Na tie vzdialenosti pri polovicnom kanale to nepadne ani na za najvacsieho dazda. Ak je to v horach tak mozno hruba vrstva snehu na radome to neviem. je som cca 600 m nad morom a na original radomoch sa sneh lepi minimalne az vobec. Mam vedla seba 2 AF60LR obe cca rovnakym smerom na jednom je jirous radome 2-3 cm nalepene na original nie je nic. Mam to odfotene lebo som bol 2x tento rok oskrabavat siklu.
Isiel by som cestou radikalneho znizenia spotreby, Veternik by som dal prec, vytazovac nepotrebujes, Zabezpecovacka? Kamera?
Alebo inak: mate tam vsetko teraz: 2x LHG ako primarny spoj 2xISO ako zalohu. Switch PoE Hex. Priamo do hexu by som pustil to co urobi elektraren bez prevadzania hore/dole. Rovno z MPPT 24V do hexu, lhg zje hocico a 5ghz ubnt nejaky vykyv okolo 24V v pohode zvlada. 5G zalohu by som zapinal skriptom len ked vypadne LHG. zabezpecovacku by som spravil primitivnu napriklad skratom na Lan porte toho hexu a dal si posielat Up/down mailom. Kamera ak je kvoli zabezpeceniu zvazil by som ci je nutna. Ak kvôli vyhladu zvazil by som ci je nutne aby isla v noci/ked snezi prsi. Takto sa dostanene so spotrebou na 15-18W a to si myslim ze ten setup co tam mate musi zvladnut.
Este by som skontroloval baterie v akom su stave. 1 vadny kus a vsetko vydrz ide dolu vodou velmi rapidne.