tomasik nasazeno mame, wave AP a k nemu wave nano jako klienta na 700m, jede to pekne, stabilni, bezi to na 24V napajeno z edgeswitche 10XP
panda410 Na jednom zahraničním foru tvrdili, že se ten Litebeam AX k Wave AP nepřipojí. Doufám, že je to jen věcí firmwaru. Bylo by docela fajn mít jedno AP a sázet na něj jak pětky tak šedesátky.
nechtej viktornovotny https://eu.store.ui.com/collections/wireless/products/lbe-ax-ea?_pos=3&_sid=0888a27eb&_ss=r
viktornovotny nechtej myslim obsluha jen ubnt appkou, bez webu atd jako vetsina ten USW veci, tento smer je ulet 🙁
panda410 viktornovotny Já mám za to, že to půjde nastavovat stejně jako ostatní zařízení v Airmax řadě - tedy i přes prohlížeč. Z datasheetu "Minimum software requirements Modern Web browser or Android™/iOS™ smartphone".
pedro4444 tiez dufam ze to bude len otazka fw a pojde to na ap60 pripojit a to by presne bolo super pretoze clovek by drahe 60 nemusel davat vsetkych len top klientom a osttatnych na lb ax
viktornovotny pedro4444 a kolik stoji ten AX o proti 60G ktere uz je dostupne ta 5tis s dph Jinak prave tu otazku ip / web prohlizece resim, nelibi se me ten unifi styl pres kontroler 🙁
jcltm viktornovotny Vždyť ten UISP si můžeš dát i na svůj HW pokud ti nevyhovuje cloud zdarma od nich. Naopak v tom vidím výhodu, správa je s tím daleko snadnější, máš to včetně monitoringu. Kde je problém? Já je celkem chápu, že se jim nechce dvakrát programovat to samé.
gemb jcltm to je teraz a potom ta mozno donutia si platit za ten ich UISP....kto vie. Vela solidnejsich ISP tu ma system v ktorom ma zahrnute vsetko a zrazu potrebujes nezmysel UISP kvoli novemu HW lebo niekto povedal. Mne sa to tiez nepaci, ani UNIFI sa mi nepaci, ze neexistuje web ui aspon na zakladne veci...
viktornovotny jcltm hmm, kazdy mame asi jine vnimani veci .. ja mam rad kdyz je zarizeni samo za sebe, prijdu k nemu, nastavim co chci a nemusim se pri tom drbat na riti pres gule, rozumej resit nejakeho prostrednika jako je kontroler 😉