ssnakess Ahoj, nevíte jak to mají vyřešený v Lidlu (nebo v jiném marketu) s těma sluchátkama, jak mají prodavačky na kase? Jsou to nějaké bluetooth sluchátka s nějakou ústřednou? Něco podobného sháníme do obchodu. Dík za rady.
3com AP na strope jsou Huawei. Vysila to i Free Wifi pro zakazniky bez hesla. Pripojil jsem se a vše fungovalo po odsouhlaseni podminek na prvni strance. Ale Speedtest se mi nepodarilo udelat vzdy hodil chybu pri hledani serveru asi to maji blokovane. (Zkouseno vcera v Lidlu na Slovensku).
m4rk3J 3com Většinou mají povoleno jen několik běžných portů, speedtest od česneku by podle mě fungoval, Ookla jede podle mě přes port 8080 a to tam asi blokují (alespoň v Penny to tak je, tam mají AXková Cisca)
jirka1988 Kdysi dávno jsem o tom slyšel na přednášce od Jabry, že to budou dělat ve velkém pro obchody. Bylo to už dávno, možná je to jejich technologie..
xgeorgo Nevím jestli Lidl, ale my jsme pro zákazníka skladníkům sháněli toto https://www.jabra.cz/bluetooth-headsets/jabra-perform-45##5101-119